Už opravdu nevím
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ten předstřik to ukazuje prý na hranici hodnota 72. pak jsem koukal že hodnota MAF má být 280 - 340 a píše to 540 to je jediné co se mi nezdálo ale moc tomu nehovím.
Prosím kde je snímač toho atmosférického tlaku jestli je to ten na plastové trubce co jde k sání tak ty jsem zkošel už dva
Díky za každou radu
Prosím kde je snímač toho atmosférického tlaku jestli je to ten na plastové trubce co jde k sání tak ty jsem zkošel už dva
Díky za každou radu
už vidim že je zas funkční, tahle vysoká hodnota je když je EGR zavřenej, za cca 10s by měl sepnout a změnit hodnotu na těch méně jak je požadováno...
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
Jo EGR je zaslepenej já ho dneska na chvilku otevřel tak to jsem asi tu hodnotu přečet když fachčil ale jinak pořád stejný pořád stejný padá a padá ta řídící jednotka mě dost děsí ale o tom ventylu N 75 ví protože jak vytáhnu konektor tak hned je tam závada ale když je připojený tak jakmile nastartuju ta jde páčka dolů na doraz. Tak to snad fachčí
Od humlika jsem dostal jednou tip jak na turbo - logování.
Zkus odpojit hadičku co jse z n75 na turbo. Pak to jeď projet a dívej se kolik tlačí turbo, pokud to půjde přes půl baru tak je seklý nebo otočenej kroužek nebo tak něco. pokud je to pod tak turbo oK a je to regulací.
Odzkoušej jakej máš podtlak na vakuovce. Pokud by tam byl malejtak to prej taky ovlivňuje.
Zkus odpojit hadičku co jse z n75 na turbo. Pak to jeď projet a dívej se kolik tlačí turbo, pokud to půjde přes půl baru tak je seklý nebo otočenej kroužek nebo tak něco. pokud je to pod tak turbo oK a je to regulací.
Odzkoušej jakej máš podtlak na vakuovce. Pokud by tam byl malejtak to prej taky ovlivňuje.
GOLF IV 1,9 TDI ALH - trysky 81KW, turbo 1749VA a 159kobyl
OK to turbo můžu zkusit jaká má být hodnota v té vakuovce to nevím ale turbo když ubírá tak plechovka jde nahoru a to jí tlačí pružina. A když nastartuju tak páčka jde dolů až na doraz. A otočený kroužek tam není ten mě vyškolil při čištění a lopatky jdou jak víno.
Už mě napadla zoufalá věc dát do motoru kameru namířit na ovládací páčku turba a jít to prohnat jestli při těch kritických otáčkách kdy má omezovat tak jestli to má alespoň snahu se hýbat.
Už mě napadla zoufalá věc dát do motoru kameru namířit na ovládací páčku turba a jít to prohnat jestli při těch kritických otáčkách kdy má omezovat tak jestli to má alespoň snahu se hýbat.
Zdravím. Posílám logy při padnutí do nouzáku. Mohl by se prosím na to někdo podívat?
http://uloz.to/1474650/Logs.zip
Děkuji
P.
http://uloz.to/1474650/Logs.zip
Děkuji
P.