fiat bráva netopí

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
FERY.120
Nováček
Odpovědi: 0

fiat bráva netopí

Příspěvek od FERY.120 »

Ahoj Všichni chci se zeptat, jestli neměl nikdo něco podobného?Mám Fiata Bravo 1.6 16V r.v.97 a topí strašně málo skoro vůbec, zkusil jsem vyměnit termostat v domění, že se to zlepší, ale bohužel je to uplně stejné. Zjistil jsem, že jedna hadice k radiátoru je teplá druhá studená(i po odvzdušnění). Mám podezdření na těsnění pod hlavou (ale to by snad vařilo stále, ale teplota se chová normálně za jízdy), nebo jestli není nějaký mechanický ventil u radiatoru topení, který se mi neotevírá. Neměl měl někdo podobný problém? Nebo je možné, aby byl radiátor ucpaný, tak že by skrs něj neproudila voda? Předem dík
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Niesom si isty ale asi tam je regulacny ventil topenia. Mal by byt vpravo hore od soferovych noh. Aspon na Tipe tak je. Skus to pozriet, pravdepodobne bude zly a preto ti nepusti vodu do radiatora.
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

Zkus to pořádně ohřát do ventilátoru.Otevři expanzku a drž to v otáčkách a až se roztočí sahara tak drž pořád.Nesmí z toho jít voda ven,teda jestli tam je nemrzka což předpokládam asi je.
FERY.120
Nováček

Příspěvek od FERY.120 »

A když by z toho voda šla tak to bude znamenat co? Těsnění! A když to takle udělám tak se mi to líp odvzdušní?
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“