Náhradní díly z Autokelly

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

rewop
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od rewop »

j.
Naposledy upravil(a) rewop dne 18 bře 2009, 21:20, celkem upraveno 1 x.
rewop
Nováček

Příspěvek od rewop »

No zrovna u oleje bych brzdil s těma řečma "starline-shit".Je to tak třičtvrtě roku,co proniklo z výzkumnýho ústavu olejů a maziv nějaký materiály a starline je jeden a ten samej olej jako ... Značku nenapíšu,aby mě tu někdo neosočoval,že to neni pravda atd.Byla to 10W40 a jeden a ten samej olej byl nalitej do 3 obalů různých značek :D Zkusim to pohledat,jestli jsem si to neuložil,bylo to na webu asi tak 2-3 hoďky,pak to zmizlo :-) Díly od SL nekupuju,ale olej od nich jezdim už 8 rokem a pohoda.Je to to samý jak s benálem a naftou.Kámoš rozváží PHM a z jedný cisterny stáčí OMV,ONO a PapOil (noteeth)
rewop
Nováček

Příspěvek od rewop »

No zrovna u oleje bych brzdil s těma řečma "starline-shit".Je to tak třičtvrtě roku,co proniklo z výzkumnýho ústavu olejů a maziv nějaký materiály a starline je jeden a ten samej olej jako ... Značku nenapíšu,aby mě tu někdo neosočoval,že to neni pravda atd.Byla to 10W40 a jeden a ten samej olej byl nalitej do 3 obalů různých značek :D Zkusim to pohledat,jestli jsem si to neuložil,bylo to na webu asi tak 2-3 hoďky,pak to zmizlo :-) Díly od SL nekupuju,ale olej od nich jezdim už 8 rokem a pohoda.Je to to samý jak s benálem a naftou.Kámoš rozváží PHM a z jedný cisterny stáčí OMV,ONO a PapOil (noteeth)
Naposledy upravil(a) rewop dne 18 bře 2009, 21:15, celkem upraveno 5 x.
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

pripojuji se k nazorum.. parkrat sem taky zkousel starline. a ta kvalita je teda uzasna (LOL) doporucil bych jako docasnou opravu pred prodeji auta (LOL) ale copak vase svedomi? (noteeth)
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

je to skoro rok, co jsme taky něco podobnýho slyšel od odborníka na oleje co je prodává již řadu let. Říkal mi co je ve skutečnosti starline za olej, ale zaboha by jste ze mě nedostali jakou značku říkal, páč sem už asi hlava vyhulená (LOL)
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

pripojuji se k nazorum.. parkrat sem taky zkousel starline. a ta kvalita je teda uzasna (LOL) doporucil bych jako docasnou opravu pred prodejem auta (LOL) ale copak vase svedomi? (noteeth)
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

pripojuji se k nazorum.. parkrat sem taky zkousel starline. a ta kvalita je teda uzasna (LOL) doporucil bych jako docasnou opravu pred prodejem auta (LOL) ale copak vase svedomi? (noteeth)
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Starline je jedna s nejhorsich znacek v autokelly je to neco podobnyho jako v APM Optima :D Zase na druhou stranu za ty prachy, co by jsi chtel
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

jo nejsem blazen akorat se mi zblaznilo tlacitko odeslat a pri tom zamrzlo pripojeni (hm)
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

...samozrejme nezastavam sa Starline ale za tie penieze čo sa daju niektoré diely zohnať nieje čo riešiť a ked ti to ešte bezplatne vymenia tak už duplom..
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“