To jsem nevěděl že ti nejde počítadlo.Dej to na diag a v motor jednotce uvidíš jestli jde snímač km.
Pokud nemáš možnost ta za jízdy otevři dveře a jestli ti bude blikat lampička
vnitřního osvětlení tak je snímač OK.
Aleš píše:To jsem nevěděl že ti nejde počítadlo.Dej to na diag a v motor jednotce uvidíš jestli jde snímač km.
Pokud nemáš možnost ta za jízdy otevři dveře a jestli ti bude blikat lampička
vnitřního osvětlení tak je snímač OK.
Bohužel diag nemám možnost,to jsem nevěděl ,že to má vliv na lampičku.Díky vyzkouším.
PS.stačí malá rychlost
neskušal si to nejako poriešiť? sem tu jedneho peugeota mel a take nešel tachometr myslel sem že je vadný snímač na poloosi ale na diagnostike mi rýchlosť vozidla ukazovalo tak jedine palubovka majitel spomínal že občas mu ten tachometr naskočil tak sem typoval na nejaký studenák v prístrojovke ale dalej sem to neriešil.Už mi viacero ludí spomínalo že mu nefunguje tachometr na P206 tak je to asi častá závada neskušal si tu prístrojovku nejako opraviť lebo nová stojí 657EUR
nema nahodou 206 pris. podobnu konstrukciu ako napr 406,806 tam je casta zavada to ze su vylomene koliky co drzia motorcek z plosaku len tak ma napadlo
no raz som riesil na citroene nieco take a v budiku bola taka miniprevodovecka a ta bola rozbita.... vymenil som z ineho budika
tak mozno to je podobne
Já jednou řešil P306, nějaký diesel, už si to nepamatuju přesně. Nicméně to byl oholený převod plastových ozub. kol přímo v převodovce ( vývod na snímač rychlosti. )
m_toy píše:Já jednou řešil P306, nějaký diesel, už si to nepamatuju přesně. Nicméně to byl oholený převod plastových ozub. kol přímo v převodovce ( vývod na snímač rychlosti. )
Milan
to byli starší modely kere mely takýto prevod nove modeli maju hallov snímač takže žádny prevod tam už neni