mám stejný problém , ale nenašel jsem jak se na na napájení v XP dostat ,jak to přepneš prosím postup díklib píše:prepni si napajeni baterie na high performance a bude ti to fungovat. super perfofmance taky nefunguje. Dobrá rada nad zlato (ASUS EEE 1000H). Neni to z mojí hlavy tak nemachruju
VAG COM nečte jednotky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
funguje to...ked to prepnes je to 3 klavesa z lava ta chromova.1pavel píše:mám stejný problém , ale nenašel jsem jak se na na napájení v XP dostat ,jak to přepneš prosím postup díklib píše:prepni si napajeni baterie na high performance a bude ti to fungovat. super perfofmance taky nefunguje. Dobrá rada nad zlato (ASUS EEE 1000H). Neni to z mojí hlavy tak nemachruju
1 vypina displej
2 je nastavenie rozlisenia obrazovky
3 je rezim baterky
4 ja tam ma skype.
kurňa a já to hledal ve všech možnejch nastavení min 2 hoďky , už funguje , super ,dík Pavelcivic píše:funguje to...ked to prepnes je to 3 klavesa z lava ta chromova.1pavel píše:mám stejný problém , ale nenašel jsem jak se na na napájení v XP dostat ,jak to přepneš prosím postup díklib píše:prepni si napajeni baterie na high performance a bude ti to fungovat. super perfofmance taky nefunguje. Dobrá rada nad zlato (ASUS EEE 1000H). Neni to z mojí hlavy tak nemachruju
1 vypina displej
2 je nastavenie rozlisenia obrazovky
3 je rezim baterky
4 ja tam ma skype.
G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4