Tdi škubání - Vstřikovače PD?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ja som teraz nieco podobne riesil, to obcasne cukanie (prudka akceleracia na 4/5) som prikladal spojke/zotrvaku ale dnes som menil MAP cidlo a po vymene som to skusal a okrem zlepsenia chodu motora kupodivu zmizlo aj to cukanie.
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

- daniel.987
- Přispěvovatel
Jak jsi přišel na to že je špatný čidlo tlaku? Měřením hodnot nebo pokus-omyl?tomiisp píše:ja som teraz nieco podobne riesil, to obcasne cukanie (prudka akceleracia na 4/5) som prikladal spojke/zotrvaku ale dnes som menil MAP cidlo a po vymene som to skusal a okrem zlepsenia chodu motora kupodivu zmizlo aj to cukanie.
Sharan ASZ
Octavia AGR
Octavia AGR
,,spatne,, nebylo len som tam mal 051 (vyhodna kupa grrr), a moje PD musi mat 051C, 051 je tusim do 2.5baru a 051C je do 3.0bar. A samo ze to 051 davalo riadiacke mylne info o tlaku, napr. pri realnom tlaku 1.2bar cidlo davalo info ze je tam 1.4bar a riadiacke a motoru z toho sibalodaniel.987 píše:Jak jsi přišel na to že je špatný čidlo tlaku? Měřením hodnot nebo pokus-omyl?tomiisp píše:ja som teraz nieco podobne riesil, to obcasne cukanie (prudka akceleracia na 4/5) som prikladal spojke/zotrvaku ale dnes som menil MAP cidlo a po vymene som to skusal a okrem zlepsenia chodu motora kupodivu zmizlo aj to cukanie.

Tu je tabulka co som zmeral, mozno to niekomu pomoze (plati pre 051 a 051C cidla)

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

to je mi jasnemisoVW píše:tlacilo to o 400mbar menej, preto ta dymivost.

karadžo píše:No právě plno lidí s tím má problémy a je divný že na to ještě nikdo nepřišela nebo se stim nechtějí moc svěřovat at se trápíme
Mám stejný problém.99.PD-85kw tak se mějte.
Tak chlapi kdo už dokázalodstranit to nepříjemný škubání u motorů r.v. 99 85KW PD Motor AJM jsem fakt v koncích a nechce se mi věřit že už to někdy někdo neodstranil a nezná na to žádnou fintu.
mam rovnaky problem na SUPERB chip na 165 k, myslel som, ze pneumatiky no vcera vymenene a stale to robi. Je to take zvlastne trhanie (trasenie) no naviac to citit na 4-5, pri ot. 1800 - 2100, vtedy to trha jak besne. diagnostika O.K. robili mi je po chipu chlapci z EB (KE).
Poradte co s tym mam robit? Je problem s chipom?
Poradte co s tym mam robit? Je problem s chipom?
SUPERB 1,9 TDI 96kW/122 kW,
-
- Sběrač informací
cukani pd
chlapi,chci se zeptat kolik by mela byt davka paliva na vstrikach,kdyz dam na vagu kanal 13 korekce volnobehu?a da se to nejak sladit kdyz jsou rozdilne,je to 96kw AVF.dik