takto má byt ten veniec toto si vytlač a hlavne pozri
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Lukyndelacruz píše:Olej jsem do nej po slozeni nedaval. Ale mazani podle vseho funguje..Kdyz odpojim privod oleje do turba,tak z neho normalne olej jde.
Mozna, ze jsem ho slozil spatne...Uz ho mam venku potretiTed jsem ho slozil opet a lopatka od regulace jde vcelku snadno..Samotna regulace uz jde hur,ale podle me je to furt v norme..Ale zdalo se mi,ze jsem dotahnul srouby na turbu moc a ta regulacni lopatka se nemohla hybat. Tak jsem tam vystrihl vymezovaci tesneni a pritahl to o neco min..Za chvilku uvidim, jestli jsem pochodil.. Mimochodem za tyhle dva dny,co jsem jeste nesel spat jsem se naucil vyndavat turbo za 25 minut
Doufam,ze mi to bude neco platny
ono jde o to, že jak turbo rozděláš tak ti vyteče olej a ten tam pak při startu chybí, protože hned jak to chytne tak se turbo roztočí a není mazané od motoru, protože v trubce je vzduch a taky než motor natlakuje to chvilku trvá. Bouhžel turbu na přidření tahle chvilka stačí:-(norok86 píše:Pokud jsi slozil motor a turbo nezalil olejem a nastartoval tak se modli at neni po nemLukyndelacruz píše:Olej jsem do nej po slozeni nedaval. Ale mazani podle vseho funguje..Kdyz odpojim privod oleje do turba,tak z neho normalne olej jde.
ja teda nevim, ale kdyz sem to delal nic sem nenapoustel olejem a taky slapalo. Ten olej sem tam dostane strasne rychle, myslim ze timhle se to nemohlo posrat..misa.89 píše:ono jde o to, že jak turbo rozděláš tak ti vyteče olej a ten tam pak při startu chybí, protože hned jak to chytne tak se turbo roztočí a není mazané od motoru, protože v trubce je vzduch a taky než motor natlakuje to chvilku trvá. Bouhžel turbu na přidření tahle chvilka stačí:-(norok86 píše:Pokud jsi slozil motor a turbo nezalil olejem a nastartoval tak se modli at neni po nemLukyndelacruz píše:Olej jsem do nej po slozeni nedaval. Ale mazani podle vseho funguje..Kdyz odpojim privod oleje do turba,tak z neho normalne olej jde.