midnight_man píše:teda aj AGRko nema v RJ pocitadlo km?
Preco si neprecitas komplet prispevok ja som tam pisal ze KM su ulozene v EDC az od roku 2000 takzenic pod 2000 u VW group nema KM zapisane nikde inde iba v budiku!
Blbost, zalezi to od typu rj, niektore golfy mali km v ecu uz v r.99
midnight_man píše:teda aj AGRko nema v RJ pocitadlo km?
Preco si neprecitas komplet prispevok ja som tam pisal ze KM su ulozene v EDC az od roku 2000 takzenic pod 2000 u VW group nema KM zapisane nikde inde iba v budiku!
Jaaaj dalsi mudrlant precitaj si aj ty moj prvy prispevok KM su ulozene od roku 2000 - respektive v jednotkach EDC kde immo3 ak ovsem vies ktora to je........ moze byt ulozena aj 99 ale je to modelovy rok 2000 vo vinku ma Y a je IMMO3!!!
gsmboss píše:
Jaaaj dalsi mudrlant precitaj si aj ty moj prvy prispevok KM su ulozene od roku 2000 - respektive v jednotkach EDC kde immo3 ak ovsem vies ktora to je........ moze byt ulozena aj 99 ale je to modelovy rok 2000 vo vinku ma Y a je IMMO3!!!
WVWZZZ1JZXWxxxxxx
038906012M immo 2, (1J0920805E)
km 125960
inac toto je zaujimava tema. ktore auta maju vlastne zapisane km aj v RJ motora, lebo ja mam vagprog2008 a pokial dam vycitat km z pristrojovky napr z passata 2002 tak mi ich vycita len z pristrojovky a s RJ motora nie. a aj ked to dam na vag a dam moznost vycitat skutocne kilometre, tak jednoducho napise ze auto nepodporuje tuto funkciu. skuste mi to trocha objasnit ako to vlastne je, ale nie ziadne keci. dik
extrem píše:
WVWZZZ1JZXWxxxxxx
038906012M immo 2, (1J0920805E)
km 125960
bora, dnes precitana, mudrlant
toto je prva jednotka s 29F400 ktora sa da flesovat po kably poznam ju dava sa aj do G4 ale ja som v nej KM nikdy nevycital skusal som to asi na dvoch jednotkach..... hmmmmmmmm to je velmi divne ze si tam vycital KM ze by nejaky hybrid od boschu
proam píše:inac toto je zaujimava tema. ktore auta maju vlastne zapisane km aj v RJ motora, lebo ja mam vagprog2008 a pokial dam vycitat km z pristrojovky napr z passata 2002 tak mi ich vycita len z pristrojovky a s RJ motora nie. a aj ked to dam na vag a dam moznost vycitat skutocne kilometre, tak jednoducho napise ze auto nepodporuje tuto funkciu. skuste mi to trocha objasnit ako to vlastne je, ale nie ziadne keci. dik
Ked nechces ziadne keci kontaktuj spolocnost BOSCH oni ti urcite radi odpovedia na tvoje otazky
proam píše:inac toto je zaujimava tema. ktore auta maju vlastne zapisane km aj v RJ motora, lebo ja mam vagprog2008 a pokial dam vycitat km z pristrojovky napr z passata 2002 tak mi ich vycita len z pristrojovky a s RJ motora nie. a aj ked to dam na vag a dam moznost vycitat skutocne kilometre, tak jednoducho napise ze auto nepodporuje tuto funkciu. skuste mi to trocha objasnit ako to vlastne je, ale nie ziadne keci. dik
Ked nechces ziadne keci kontaktuj spolocnost BOSCH oni ti urcite radi odpovedia na tvoje otazky
presne toto som myslel, taketo keci. ked vies k tomu nieco napisat tak napis a nekomentuj ine.