Fabia 1,4 AQW 2001 po výměně spojky nejde řadit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia 1,4 AQW 2001 po výměně spojky nejde řadit
Ahoj klucí, máme takový problémek po výměně lamely, přítlačáku a ložiska jde hrozně ztuha řadit při nastartovaném motoru. Zpátečka jde přes zuby.
Myslíte že by mohl být problém v převodovce?
Hlavní spojkový válec jsme taky dali nový a pořád jeto špatný...
Auto má najeto 31.000km !!! a spojka byla spálená tak že prokluzovala
Re: Fabia 1,4 AQW 2001 po výměně spojky nejde řadit
skus nastavit tiahla vcera som robil, ten isty problem, pomohlo toSCULLY píše:Ahoj klucí, máme takový problémek po výměně lamely, přítlačáku a ložiska jde hrozně ztuha řadit při nastartovaném motoru. Zpátečka jde přes zuby.
Audi A4,1,9Tdi,96kW PD,AVF,avant,quattro,6-kvalt,´02
-
- Aktivista
než namontuješ lamelu musíš zkusit
jestli chodí po hřídeli a točit jestli neháže nebo není nějak poškozená,
pokud nepoužíváš kozu a s převodovkou casnuješ a rveš ji na motor jak pytel cementu
tak se dá i ohnout lamela a pak nevypíná
vidím problém i ve spojce, lamela přítlačák, já měl štěstí, ale co kupuji ve skladě tak tam sem tam reklamace je a mechanici pěkně zuří
,
táhlo ti asi chodí a když se pohne centák nová skojka už musí vypínat, tak znova co naděláš
miloš

pokud nepoužíváš kozu a s převodovkou casnuješ a rveš ji na motor jak pytel cementu

vidím problém i ve spojce, lamela přítlačák, já měl štěstí, ale co kupuji ve skladě tak tam sem tam reklamace je a mechanici pěkně zuří

táhlo ti asi chodí a když se pohne centák nová skojka už musí vypínat, tak znova co naděláš

- automacher
- Aktivista
Doprdele. Ja teda kozu ani capa nemám a ešte sa mi nestalo že by som ohol lamelu. To auto má najazdené 31000 Km. Takže broblém by som hladal niekde inde.slovacek.milos píše:než namontuješ lamelu musíš zkusitjestli chodí po hřídeli a točit jestli neháže nebo není nějak poškozená,
pokud nepoužíváš kozu a s převodovkou casnuješ a rveš ji na motor jak pytel cementutak se dá i ohnout lamela a pak nevypíná
![]()
vidím problém i ve spojce, lamela přítlačák, já měl štěstí, ale co kupuji ve skladě tak tam sem tam reklamace je a mechanici pěkně zuří,
táhlo ti asi chodí a když se pohne centák nová skojka už musí vypínat, tak znova co nadělášmiloš

Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi