no ale mluvilo se tady něco o zkrácení životnosti... otázka je jakým způsobem...
a to vadí že budou průhledný písty když to tak pěkně jede?
Já mám sprinty764,rozdíl oproti původní 66kw obrovský,ale už sem si nějak zvyknul a příjde mě to že to nějak nejede si nedokážu představit ty race520 co to udělá Jen tak mimochodem a co powerplus764?
Kornout píše:To pafka a ostatní s motory 1Z a AHU:
Opět stará známá věta, bacha na písty!!!
To Huml: teď jsi mě pěkně zvyklal.
Pri tom AHU su to vsetky motory alebo len do urciteho cisla? Niekde som tu cital ze je to do nejakeho cisla a od isteho cisla su tie piesty v poho...teda v poho co sa tyka trysiek
Diky za radu . Nastastie uz mi to zacina cislom 2. K akym piestom by sa to dalo prirovnat? myslim vykonove verzie motorov...pripane ake zvysenie vykonu vydrzia?
Huml píše:písty v tvým autě jsou stejný s pístama z AFN 110k, ty jsou v pohodě
Este raz diky za radu . Este by som sa chcel opytat do kolko koni sa da s tymi piestami bezpecne ist? Pripadne ake velke upravy to znesie?(bez ohladu na spojku - ciste teoreticky kolko toho vydrzi motor v ramci normy) ma okolo 157 000km. Na zaciatok by som chcel dat von powerbox a dat tam POWERPLUS 764. Neskor mozno turbo zo 130konovej verzie.
Huml píše:písty v tvým autě jsou stejný s pístama z AFN 110k, ty jsou v pohodě
Este raz diky za radu . Este by som sa chcel opytat do kolko koni sa da s tymi piestami bezpecne ist? Pripadne ake velke upravy to znesie?(bez ohladu na spojku - ciste teoreticky kolko toho vydrzi motor v ramci normy) ma okolo 157 000km. Na zaciatok by som chcel dat von powerbox a dat tam POWERPLUS 764. Neskor mozno turbo zo 130konovej verzie.
Zahodil bych ten powerbox a nechal udělat chip.Když tam dáš turbo ze 130 a nezvýšíš plnící tlak tak ti to bude hulit.
Motor vydrží o ten se neboj.
Zahodil bych ten powerbox a nechal udělat chip.Když tam dáš turbo ze 130 a nezvýšíš plnící tlak tak ti to bude hulit.
Motor vydrží o ten se neboj.[/quote]
Jasne ten Powerbox tam potom nema co robit...Turbo je zatial hudba buducnosti a chip by to chcelo na mieru...zatial idem dat trysky a chcelo by to mierne zvysit tlak turba aby to vydrzalo lebo predsalen uz ma nieco za sebou a je to wastegate takze zazraky neocakavam - hlavne kvoli dymivosti