VW Golf IV TDI 81KW jen papírově...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Golf IV TDI 81KW jen papírově...
Čau všichni, koupil jsem před několika rokama Golfika 4 s motorem 1.9TDI 81KW jenže těď mam problém. Při prodeji mi zjistili na evidenčce, že tam je jiny kod motoru a to kod z 66KW všechno souhlasi a je v pořádku až na ten kod motoru. Myslim si, že tam je měněnej motor za 66KW, jenže kvuli tomu kodu ho nemůžu prodat. Když jsem zajel na technickou kde mi dělali evidenčku když jsem ho kupoval, tak mi řekli, že jsem si mezitím vyměnil motor a prej to předtim sedělo. Nevíte co se s tim nechá dělat? Přece ho nebudu prodávat na díly když tak perfektně šlape 
Golf V 1.9 TDI 77kw r.v. 05 SRN
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Jenže to bych musel vyměnit řídící jednotku, váhu vzduchu a pod. Pochopim, že nechtěj povolit přestavbu za silnější motor, kvůli brzdám a tak. Ale dyt je to ještě slabší ...midnight_man píše:hmm..to sa niekto zaujima o motory? ved uz je to nahradna suciastka..co s ty mrobia problem..no tak kup motor taky ako tam ma byt, a stary predaj
Golf V 1.9 TDI 77kw r.v. 05 SRN
U táty mám doma v garáži celý neodstrojený blok motor AHF 81kw včetně řídící jednotky a váhy vzduchu, turba, rok výroby 99. Najeto 287000 km. Měl jsem nehodu 24.3. 2009 a auto jsem na ledu otočil na střechu.Upozorňuji, že auto bylo na střeše a nevím kam všude se mohl dostat olej z motoru, chtělo by to jej prohlídnout a mrknout na to. Kromě chladiče a ulomeného zavěšení pumpy servo řízení by měl být ok. Motor byl v Boře. je - li zájem, tak za nějakou rozumnou částku na Nahradní Díly a odvoz je k dispozici.

Seat Toledo III 5P2 r.v.2005 Reference (sociál výbava) 77kw f "povedeným" téé déé íčku pééé-déééé přivlíknutý ze Španěl, už to jede, tak už to neřeším 
Pokud to chceš řešit v legální rovině tak buď výměna bloku, tedy jenom spodku motoru, aby ti seděl kod motoru s papírama. A nebo přepis typu motoru, k tomu potřebuješ svolení od zastoupení značky, stávalo to tuším 2 tis Kč. a nedělali s tím vůbec žádný problém (z 66 udělat 81). Jenže pak tě čekají znova emise.
Pokud to budeš řešit v nelegální rovině, tak buď vybrousit kod motoru a nějakým způsobem tam dostat správný kod motoru a nebo jednoduše někoho namáznout na technické (ovšem to řeší problém pouze dočasně).
Pokud to budeš řešit v nelegální rovině, tak buď vybrousit kod motoru a nějakým způsobem tam dostat správný kod motoru a nebo jednoduše někoho namáznout na technické (ovšem to řeší problém pouze dočasně).
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec