Ložisko předního kola na fábii
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ložisko předního kola na fábii
Ahoj
Mám fábii 1.9 TDi r.v.12/2000 a začínají mi hučet přední ložiska.Mechanik co mi dělá auto mi tvrdí, že jedno to ložisko stojí kolem 2500 Kč.Auto má posilovač řízení a ABS,ASR.
Je ta cena přijatelná?
Popřípadě poraďte kde bych si je sehnal sám,ale nechci žádnou čínu či PL.Aby to něco vydrželo.
Děkuji za rady!
Mám fábii 1.9 TDi r.v.12/2000 a začínají mi hučet přední ložiska.Mechanik co mi dělá auto mi tvrdí, že jedno to ložisko stojí kolem 2500 Kč.Auto má posilovač řízení a ABS,ASR.
Je ta cena přijatelná?
Popřípadě poraďte kde bych si je sehnal sám,ale nechci žádnou čínu či PL.Aby to něco vydrželo.
Děkuji za rady!
na geometrii jsi asi zapoměl že?majjco píše:kua nic v zlom ale za 1,5h roboty je 3000 trochu vela ...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
tie pripravky na vylisovanie lozisk priamo na aute su FAKE?
trebars toto http://autokokr.cz/dn-6f-sada-pro-lozis ... -p-14.html
trebars toto http://autokokr.cz/dn-6f-sada-pro-lozis ... -p-14.html
SEAT ALTEA XL 1.6/LPG BRC 2008
SEAT LEON 1.2 TSI
SEAT LEON 1.2 TSI
máme to v práci ale nic moc to s tím nejde hlavně když je zahnilá poloosa tak nepomůže ani toto jo a všimni si co ta sada stojí ono to nejni jen si to koupit.... taky se musí za něco koupit... 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
hmm zas az take penaze to nie su, ja sice neopravujem auta ale kotle a tam sme tiez museli cosi investovat, a musime investovat kazdy rok ak chceme ist trochu dopredu ... ja len tolko ze som si vsimol ze niektori garazovi mechanici maju uz ceny ako znackovy servis
ale teraz nenarazam na Misa ale tu u nas niektorych ... odo mna chceli 1500,1200, a nakoniec aj 33€ postaci
nakoniec som nasiel jedneho co to robi za 20€ ale ten ma moc dlhy poradovnik ...
SEAT ALTEA XL 1.6/LPG BRC 2008
SEAT LEON 1.2 TSI
SEAT LEON 1.2 TSI
jasně že to peníze nejsou ale kup si měsíčně jedno takový udělátko plus něco navíc 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower