VOLVO V70 nemčina

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kiko
Sběrač informací
Odpovědi: 0

VOLVO V70 nemčina

Příspěvek od kiko »

Kúpil som VOLVO V70 r.v.2001 a na palubnom počítači mám nemčinu.KTS ani AUTO com nedokážem zmeniť reč.Auto je dovezené z nemecka.Poradte prosím či je možné zmeniť reč aspon na anglinu.
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

zajed do autorizace, pokud to jde, tak ti to zmeni, nekdy za to ani nic nechteji, ted jsme potrebovali vymazat chybu ABG na Porsche a bylo to zadarmo... :o takhl jsem koukal
Nissan Primera SW 1,9 DCi
kiko
Sběrač informací

VOLVO V70 nemčina

Příspěvek od kiko »

Dik za radu.Ešte jedna vec ma trápi.Na palubnom počítači nemám funkciu merania spotreby.Nedá sa to nejako jednoducho vyriešiť?/napr.výmenou prístrojovky alebo prehrať iný soft. a pod.../
nath
Nováček

Příspěvek od nath »

Ahoj dá, mělo by to jít, musí se vyměnit levá páčka, která obsahuje navíc tlačítko reset, nebo někdy ani to se nemusí a potom nahrát software, jedině v autorizovaném. Český jazyk už možná také, angličtina by měla jít nahrát určitě, CZ jazyk asi od roku 2002 to nevím jistě.
TDI 81
Přispěvovatel

Příspěvek od TDI 81 »

Tak jsem učinil pokus u Volva ve Zlíně. Za změnu jazyka si účtují 3000,-Kč. To je mazec (wallbash)
martilulin
Přispěvovatel

Příspěvek od martilulin »

Zajed do jineho servisu,nejlepe jim o zmene jazyka nic nerikat,jen je pozadat o aktivaci nekterych doplnku jako treba automaticke zapinani vyhrivani skla v zavislosti na teplote.No a az budes v tom tak technikovi rekni,ze tam chces anglictinu,ta je tam a nemusi se dohravat,jen se zmeni nastaveni.Delali mi to treba v Auto Hase cca800,-s aktivaci nekolika dalsich veci a jeste jsem dobre pokecal.Servis kde si reknou 3k za tohle bych objizdel velkym obloukem,nemaj prachy za auta tak rejzuji na servise.Treba v Praze si pulku veci jako vymazani bagu ani nepocitaji,tady na Olomoucku za to chteji cca700,-
BMW 320d E46,2002
hayney
Nováček

Příspěvek od hayney »

TDI 81 píše:Tak jsem učinil pokus u Volva ve Zlíně. Za změnu jazyka si účtují 3000,-Kč. To je mazec (wallbash)
ano. to je normální cena
Volvo V70 D5, 120kW, 2001, manual
hayney
Nováček

Příspěvek od hayney »

martilulin píše:Ztechnikovi rekni,ze tam chces anglictinu,ta je tam a nemusi se dohravat,jen se zmeni nastaveni.
dobrej nápad. taky mám němčinu
Volvo V70 D5, 120kW, 2001, manual
Odpovědět

Zpět na „Evropské vozy - ostatní“