jednohmota a spojka na AEL

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Hardcoreman
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

jednohmota a spojka na AEL

Příspěvek od Hardcoreman »

zdravim, jen se chci ujistit ;)

umrela mi hlava na tdi koli spatnemu zdvihatku. jedno ma volu do strany cca 2mm. proste mi dodali spatny typ co tam zrejme nemel co delat. to resi ti co za to muzou

k veci,
1.mam sehnanej jinej motor, jeste je ve voze tak ho puju projet, kamos rikal ze je luxusni. budu ho davat do 100vky. chtel bych dvojhmotu vymenit za jednohmotu a tiez prehodit ten predny tlmic torznych kmitov z toho motoru kde bola jednohmota. mam sa bat nejakych vybracii? ten puvodni motor mi vyhovoval a jednohmota sa nevysere.

2.ma vyznam dat lamelu oblozit nejakou organikou, moc ladit neplanuju ale ked to budu mit ven...
audi 100, 2.5TDi R5 AEL, egr off, kat off, maxidot z a6 4b0920933G + palivomer mod by me, eberspaecher, audi concert CD + md changer, tog sensor emulator, nokia 610, xenon cocky z O2, nova jednotka + fungl nove cerpadlo, turbinka K16 misto puvodni K14
roti
Přispěvovatel

Příspěvek od roti »

HCM obavam se, ze tady ti moc lidi neporadi :( ty motory jsou tady na foru vzacnost. ale snad nekdo bude vedet
SII Elegance
-ex BMW 740i FL V8 4.4L Vanos, 210kW, 440Nm, BMW 320dA Touring; VW GIV Varoš 66kW,S764+KAT off+EGR off,Eibach 35mm,ATD,chip
Obrázek
Hardcoreman
Přispěvovatel

Příspěvek od Hardcoreman »

ja si vsetko musim proste skusit sam hehe ;-)

jedine v com som nevinne boli tie benzinove zdvihatka co mi zabili motor

a k tej jednohmote, dle etky je rozdiel v kluke ale ani nie tak v tvare ale v cidle otacok kt. je riesene pri dvojhmote inak. urcite je iny ten tlmic torznych kmitov. prehodim ho tiez a malo by to makat.
audi 100, 2.5TDi R5 AEL, egr off, kat off, maxidot z a6 4b0920933G + palivomer mod by me, eberspaecher, audi concert CD + md changer, tog sensor emulator, nokia 610, xenon cocky z O2, nova jednotka + fungl nove cerpadlo, turbinka K16 misto puvodni K14
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“