Problém s HEX Can cabelem

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

subaru1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od subaru1 »

vagus píše: Kromě toho už Svobodovi definitivně došla trpělivost a policie jde v současné době po klonech, resp. po jejich prodejcích. Bohužel jsou do toho současně zatáhnuti i ti kdo klony "jen" koupili.
Závěr je jasný: poohlédnout se po originálu!
Co můžou dokázat kupcům klonů? Když řeknou, že koupili kabel, který vypadá k nerozeznání od originálu, tak jak máš poznat že je to klon???
exo11
Nováček

Příspěvek od exo11 »

HUMMER píše:tak jak to teda zabespecit aby se neodpalil,tak jak to psal ramon o 4 okna vise(zabalit to) nebo jak to pouzivat kdyz z complem jdu taky nekdy na net :?

Skus niektore z tohto:

echo 127.0.0.1 update.ross-tech.com >> C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts
echo 127.0.0.1 update.ross-tech.com >> C:\winnt\system32\drivers\etc\hosts
echo 127.0.0.1 update.ross-tech.com >> C:\windows\hosts
;)
nrgpostsk
Sběrač informací

Příspěvek od nrgpostsk »

echo 127.0.0.1 update.ross-tech.com >> C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts

tyhle 2 soubory se nachazeji i v instalacii PC kde nikdy nebil VAG COM , jak si myslel to bloknuti? dik
BR.
.
forgacl
Přispěvovatel

Příspěvek od forgacl »

Je možné usmrtit aj origo kabel od Svobody?
SUPERB 1,9 TDI 96kW/122 kW,
exo11
Nováček

Příspěvek od exo11 »

nrgpostsk píše:echo 127.0.0.1 update.ross-tech.com >> C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts

tyhle 2 soubory se nachazeji i v instalacii PC kde nikdy nebil VAG COM , jak si myslel to bloknuti? dik
tie subory tam su, akurat VAG do nich zaise svoje poziadavky na up-date
nrgpostsk
Sběrač informací

Příspěvek od nrgpostsk »

Ok, dik za info a vedel by si poradit ako to bloknut ? pokial nechcem pouzivat firewall?
BR.
.
exo11
Nováček

Příspěvek od exo11 »

myslim ze som tam dal "echo" tak ako je naznacene. Alebo som ten tiadok vymazal... teraz neviem presne. Odzalohuj, vyskusaj. Nic nepokazis.
carvi
Nováček

Příspěvek od carvi »

kluci chci se zeptat... mam doma kabel - klon .. drive mi fungoval , ale bohuzel mi na notebooku spadl disk .. tak jsem si z te same stranky po preinstalovani pc stahl opet vcds, ale nyni mi uz kabel nefunguje. a hazi mi tot tuto chybu. pritom kdyz s kabelem pracuji davam si pozor abych nebyl pripojeny k internetu. chci se proto zeptat zdali je ten kabel taky ko kdyz mi to hazi tuto chybu ? nebo jestli nekdo nevite co s tim ? nemuzu prijit na problem.. diky ..

jinak verze kabelu klon je 11.11 a vcds v pc 12.12.0 ale jak sem rekl predtim mi to same behalo. diky
nrgpostsk
Sběrač informací

Příspěvek od nrgpostsk »

stara verze kabelu (klon) ti bude s novou chodit jen po urcitou nespecifikovanou dobu, pak se umrtvi. Tvoje cislo v kabelu je na cerne listine zapsano v softwaru ( resp neni na bile listine ) a pak vi ze ho ma umrtvit.
BR.
.
zizuzidan
Aktivista

Příspěvek od zizuzidan »

forgacl píše:Je možné usmrtit aj origo kabel od Svobody?
Origo kabel neumrtvíš
nrgpostsk
Sběrač informací

Příspěvek od nrgpostsk »

Ale umrtvis, uz jsem resil 2 ks. Ale podarilo se mi jej rozchodit. Je sice pravda ze nevim jak odesli. Jestli to bylo nebo nebilo vinou majitele nebo treti moci.
BR.
.
carvi
Nováček

Příspěvek od carvi »

nrgpostsk píše:stara verze kabelu (klon) ti bude s novou chodit jen po urcitou nespecifikovanou dobu, pak se umrtvi. Tvoje cislo v kabelu je na cerne listine zapsano v softwaru ( resp neni na bile listine ) a pak vi ze ho ma umrtvit.
tak uz se mi to podarilo nejak rozchodit ... :D ale jeste mam nejaky probley...pocitam ze klon kabel neumi nejspis nejaky fce jako treba originalni kabel ze jo ? ...
nrgpostsk
Sběrač informací

Příspěvek od nrgpostsk »

Dokaze presne to same co original, ale pouze za predpokladu ze si majitel nezkosi nainstalovat jinou nez originalni installcku kterou dostal ke kabelu.
BR.
.
nemitom
Sběrač informací

Příspěvek od nemitom »

možná hloupá otázka.... vlastním aktuální origo kabel 12.12.2 CZ (zaplatil jsem si zrovna update) a pak mám i klon slušného provedení... mohl bych někaj origo okopírovat do klonu aby fungoval na novou verzi??
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“