vagus píše:
Kromě toho už Svobodovi definitivně došla trpělivost a policie jde v současné době po klonech, resp. po jejich prodejcích. Bohužel jsou do toho současně zatáhnuti i ti kdo klony "jen" koupili.
Závěr je jasný: poohlédnout se po originálu!
Co můžou dokázat kupcům klonů? Když řeknou, že koupili kabel, který vypadá k nerozeznání od originálu, tak jak máš poznat že je to klon???
HUMMER píše:tak jak to teda zabespecit aby se neodpalil,tak jak to psal ramon o 4 okna vise(zabalit to) nebo jak to pouzivat kdyz z complem jdu taky nekdy na net
kluci chci se zeptat... mam doma kabel - klon .. drive mi fungoval , ale bohuzel mi na notebooku spadl disk .. tak jsem si z te same stranky po preinstalovani pc stahl opet vcds, ale nyni mi uz kabel nefunguje. a hazi mi tot tuto chybu. pritom kdyz s kabelem pracuji davam si pozor abych nebyl pripojeny k internetu. chci se proto zeptat zdali je ten kabel taky ko kdyz mi to hazi tuto chybu ? nebo jestli nekdo nevite co s tim ? nemuzu prijit na problem.. diky ..
jinak verze kabelu klon je 11.11 a vcds v pc 12.12.0 ale jak sem rekl predtim mi to same behalo. diky
stara verze kabelu (klon) ti bude s novou chodit jen po urcitou nespecifikovanou dobu, pak se umrtvi. Tvoje cislo v kabelu je na cerne listine zapsano v softwaru ( resp neni na bile listine ) a pak vi ze ho ma umrtvit.
Ale umrtvis, uz jsem resil 2 ks. Ale podarilo se mi jej rozchodit. Je sice pravda ze nevim jak odesli. Jestli to bylo nebo nebilo vinou majitele nebo treti moci.
nrgpostsk píše:stara verze kabelu (klon) ti bude s novou chodit jen po urcitou nespecifikovanou dobu, pak se umrtvi. Tvoje cislo v kabelu je na cerne listine zapsano v softwaru ( resp neni na bile listine ) a pak vi ze ho ma umrtvit.
tak uz se mi to podarilo nejak rozchodit ... ale jeste mam nejaky probley...pocitam ze klon kabel neumi nejspis nejaky fce jako treba originalni kabel ze jo ? ...
Dokaze presne to same co original, ale pouze za predpokladu ze si majitel nezkosi nainstalovat jinou nez originalni installcku kterou dostal ke kabelu.
možná hloupá otázka.... vlastním aktuální origo kabel 12.12.2 CZ (zaplatil jsem si zrovna update) a pak mám i klon slušného provedení... mohl bych někaj origo okopírovat do klonu aby fungoval na novou verzi??