vleky problem octavia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vleky problem octavia
AGR 1.9 tdi 66kw.problem je v elektrike.pri zaradeni spiatocky zhasne v aute cela elektrika vratane pristrojovej dosky nasledkom coho zhasne aj motor.pri vyradeni spiatocky uz motor nastartovat nejde aj elektirka sa po vyradeni hned obnovi.potom to nastartuje asi na nejaky 10 pokus zapnutia a vypnutia kluca.uz som skusal odpojit spiatockovy snimac ale problem aj tak pretrvava.nema s tym niekto skusenosti?
skoda octavia 1.9TDi 66kw agr
- travel242fx
- Přispěvovatel
Re: vleky problem octavia
a to ti robi akoze odkedy ? len tak znicoho nic sa to stalo ?jozo025 píše:AGR 1.9 tdi 66kw.problem je v elektrike.pri zaradeni spiatocky zhasne v aute cela elektrika vratane pristrojovej dosky nasledkom coho zhasne aj motor.pri vyradeni spiatocky uz motor nastartovat nejde aj elektirka sa po vyradeni hned obnovi.potom to nastartuje asi na nejaky 10 pokus zapnutia a vypnutia kluca.uz som skusal odpojit spiatockovy snimac ale problem aj tak pretrvava.nema s tym niekto skusenosti?
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
ja uz mam to auto dlho.vypinac tam urcite nie je nabehal som na tom vela kilometrov a nikdy sa nic podobne neprejavilo.robi to nepravidelne len tak kedy sa jej chce.niekedy jazdim aj tyzden kazdy den a neurobi to ani raz.uz som z toho zufaly vlacim to po servisoch a nikto na nic nepride.
a zacala to robit len tak z nicoho nic.nebolo do nej vobec zasahovane ziadna vacsia oprava ani nejaka zmena ziadne doplnky vsetko v povodnom stave.vycistil som vsetky el.kontakty vystriekal som ich kontoxom a vycistil od hrdze a oxidacie ale nic nepomaha.uz naozaj neviem.
pokud ti opravdu při zařazení zpátečky občas všechno vypne, hledal bych spíš kolem hlavní kostry na motoře a na káře + utáhnutí svorek na aku a v jakém stavu je pojistkáč na baterce a tak.Pokud totiž zhasne celé auto, tak se mi to špatné kostření zdá jako nejpravděpodobnější.Kdyby byl přiskříplý drát ke zpátečkovým světlům, nebo spínači co je na převodovce, tak by se ti pořád pálila nějaká pojistka, tohle se týká kompletního auta.
Nafta patří do TDi!
Re: vleky problem octavia
řešil jsem v podstatě něco podobnýho, je to elektrickou částí spínací skříňkyjozo025 píše:AGR 1.9 tdi 66kw.problem je v elektrike.pri zaradeni spiatocky zhasne v aute cela elektrika vratane pristrojovej dosky nasledkom coho zhasne aj motor.pri vyradeni spiatocky uz motor nastartovat nejde aj elektirka sa po vyradeni hned obnovi.potom to nastartuje asi na nejaky 10 pokus zapnutia a vypnutia kluca.uz som skusal odpojit spiatockovy snimac ale problem aj tak pretrvava.nema s tym niekto skusenosti?