2.0TDi Cimbu vs Dieselpower

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

TDIfun
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TDIfun »

Toledak píše:no jestli můžu přilít líh do ohně, tak Cimbu bych se vyhnul sakra velkým obloukem.Měl jsem od nich čip v Oktávce, nechal ho tam udělat minulý majitel, dal za něj 14 tis.!!!A výsledek?Děs běs!Je to banda patlalů, kteří nakupují softy z maďarska, od jim podobného patlály.Nechce se mi moc rozepisovat všechny chyby v jejich softu, bylo by to spíš na knihu, než na příspěvek.Jen něco málo, na turbu bylo přidáno 14%!!!! a v dalších mapách to bylo oblbnuto, aby motor nepadal do nouzáku, podobně bych mohl pokračovat.
Ja tady delal jednu oktavii 81kw a tu chipoval Cimbal a ani mu neprislo divne ze to moc nejede i kdyz ma naftu na max a tlak turba 1.35 bar. Vono tam totiz byly trysky z 66KW TDI . Ted uz to jede jinak. ;) nove trysky a softwer.
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
Toledak
Aktivista

Příspěvek od Toledak »

TDIfun píše:
Toledak píše:no jestli můžu přilít líh do ohně, tak Cimbu bych se vyhnul sakra velkým obloukem.Měl jsem od nich čip v Oktávce, nechal ho tam udělat minulý majitel, dal za něj 14 tis.!!!A výsledek?Děs běs!Je to banda patlalů, kteří nakupují softy z maďarska, od jim podobného patlály.Nechce se mi moc rozepisovat všechny chyby v jejich softu, bylo by to spíš na knihu, než na příspěvek.Jen něco málo, na turbu bylo přidáno 14%!!!! a v dalších mapách to bylo oblbnuto, aby motor nepadal do nouzáku, podobně bych mohl pokračovat.
Ja tady delal jednu oktavii 81kw a tu chipoval Cimbal a ani mu neprislo divne ze to moc nejede i kdyz ma naftu na max a tlak turba 1.35 bar. Vono tam totiz byly trysky z 66KW TDI . Ted uz to jede jinak. ;) nove trysky a softwer.
takže také nemůžeš o Cimbu napsat nic hezkého, co? :D
Nafta patří do TDi!
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

Toledak píše:
TDIfun píše:
takže také nemůžeš o Cimbu napsat nic hezkého, co? :D
myslim ze nie,ale ja nemam ani o bit poweru dobre referencie...(hoci nie priamo z chipovanim,ale asi 2 roky dozadu sme sa pytali s kamosom ze ci nachipuju hondu VTEC a no problem...proste pripadalo mi ze nachipuju vsetko... ;)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

TDIfun píše:

1,35bar (crazy) měl kliku že mu turbo neudělalo pá pá 8)
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

Uz ma nekdo Octavii RS TDi od Cimbu na tech udavanych 240 koni ? (noteeth)

...to asi jeli s nakou limitededition RS s 200konma v serii jak tvrdi

Obrázek (LOL)

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
Holo
Sběrač informací

Příspěvek od Holo »

Fabiator,chod za Branom H.odporucam....urcite to nebudes lutovat
Fabia 1.9 TDI+BHmotor chiptuning...cca 125HP
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

Holo píše:Fabiator,chod za Branom H.odporucam....urcite to nebudes lutovat
Nevim kdo je Brano H., ale diky, uz mam upravu toho v podpisu od mistra vsech ladicu Reeshy a jsem maximalne spokojen. Jak s pristupem tak s vysledkem.
miš
Přispěvovatel

Příspěvek od miš »

fabiátor píše:
Nevim kdo je Brano H., ale diky, uz mam upravu toho v podpisu od mistra vsech ladicu Reeshy a jsem maximalne spokojen. Jak s pristupem tak s vysledkem.
Toto trvalo ;)
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Holo
Sběrač informací

Příspěvek od Holo »

fabiátor píše:
Brano H. a Reesha su jediny na slovensku a v cechach ktory sa svojmu remeslu rozumeju...asi tak
Fabia 1.9 TDI+BHmotor chiptuning...cca 125HP
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

Znám i spoustu jiných, kteří tomu velice slušně rozumějí, ale skutečně jen pár lidí dokáže postavit opravdový závodní stroj.
Toledak
Aktivista

Příspěvek od Toledak »

[/quote]myslim ze nie,ale ja nemam ani o bit poweru dobre referencie...(hoci nie priamo z chipovanim,ale asi 2 roky dozadu sme sa pytali s kamosom ze ci nachipuju hondu VTEC a no problem...proste pripadalo mi ze nachipuju vsetko... ;)[/quote]

V čem je problém???Vždyť už jsem to psal, oni si mapy dělají samy, takže stačí z jednotky dostat origo mapu a pak už "jen" stačí dopočítat mapu novou a tu nahrát zpět.
Nafta patří do TDi!
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Toledak: celkom by ma zaujimalo ako niekto dopocitava mapu, ku ktorej nema DAMOS, popisky nic.... proste nemoze mat ani sajn co je X-ova a co Y-ova osa a vyjadrenim akej funkcie ta mapa je ;) Vsetko stoji $$$, hlavne know-how pre upravu novych riadiacich jednotiek a ako spominal cupra - specialne japonske motory, kde nie je take zazemie ako maju europske auta. Ale slubit sa da vsetko... hlavne aby bol zakaznik spokojny :D
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

subz3ro_tdi píše:Toledak: celkom by ma zaujimalo ako niekto dopocitava mapu, ku ktorej nema DAMOS, popisky nic.... proste nemoze mat ani sajn co je X-ova a co Y-ova osa a vyjadrenim akej funkcie ta mapa je ;) Vsetko stoji $$$, hlavne know-how pre upravu novych riadiacich jednotiek a ako spominal cupra - specialne japonske motory, kde nie je take zazemie ako maju europske auta. Ale slubit sa da vsetko... hlavne aby bol zakaznik spokojny :D
tak tak...a este doplnim ze nachipovat auto na pocitaci,cize na slepo bez brzdy je uz v dnesnej dobe o nicom(nehovorim ze je to zle )ale v dnesnej dobe sa uz ladi na zatazovej brzde a pripadne vykyvy vykonu a krutaku sa riesia hned...a az vtedy je spokojnost (vies za co platis) ;)
jini
Přispěvovatel

Příspěvek od jini »

nachipovat auto na pocitaci,cize na slepo bez brzdy je uz v dnesnej dobe o nicom(nehovorim ze je to zle )ale v dnesnej dobe sa uz ladi na zatazovej brzde a pripadne vykyvy vykonu a krutaku sa riesia hned...a az vtedy je spokojnost (vies za co platis)
Když ladíš na závody, tak je to bez debaty, ale pokud nejdeš do extrému postačí vhodnej úsek na silnici bez aut :D , udělat pár logů a je to docela v pohodě ;)
Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

jini píše:
nachipovat auto na pocitaci,cize na slepo bez brzdy je uz v dnesnej dobe o nicom(nehovorim ze je to zle )ale v dnesnej dobe sa uz ladi na zatazovej brzde a pripadne vykyvy vykonu a krutaku sa riesia hned...a az vtedy je spokojnost (vies za co platis)
Když ladíš na závody, tak je to bez debaty, ale pokud nejdeš do extrému postačí vhodnej úsek na silnici bez aut :D , udělat pár logů a je to docela v pohodě ;)
jasne...ale my v pokrocilejsom stadiu ladenia by sme uz bez brzdy neladili...proste doba ide dopredu...
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“