svieti ESP
Moderátoři: šulda, Moderátoři
svieti ESP
mam otazku na vagu vypise snimac uhlu natocenia volantu G85 alebo nieco take a este nieco ze treba nastavit nejake zakladne nastavenia alebo ze tieto nastavenia su zle ako to nastavim ????? a3 2001 1.9 tdi pd
Re: svieti ESP
neměl jsi v poslední době sundanej volant, třeba kvuli výměně páčky na stěrače, blinkry? protože když ho vyndaváš tak musíš mít kola rovně a pak s tim už netočit.hormonik píše:mam otazku na vagu vypise snimac uhlu natocenia volantu G85 alebo nieco take a este nieco ze treba nastavit nejake zakladne nastavenia alebo ze tieto nastavenia su zle ako to nastavim ????? a3 2001 1.9 tdi pd
Golf V 1.9 TDI 77kw r.v. 05 SRN
nevim jak se to přesně dělá ale musí bejt kola v rovině a pak se to nějak přenastaví , ale je to dost pracný. Myslim že se kvuli tomu rozebiral sloupek řidiče.hormonik píše:problem je v tom ze som mal dole celu palubnu a volantom sa tocilo x kratpreto by som potreboval vediet ako to mozem znova nastavit do stredovej polohy inak to bolo aj na geometrii myslel som ze pomoze to ale nepomohlo
Golf V 1.9 TDI 77kw r.v. 05 SRN
Dnes jsem to dělal.

V pravém rohu musí být žluté kolečko pokud jsou kola rovně.
Nastartuj motor, přihlas se do 03 -brzdy, dej max levej, pak max pravej pak srovnej kola a popojeď rovně tak 10m ne větší rychlostí jak 20km/h. PAk del měřené hodnoty kanál 4 a na pozici jedna zkontroluj úhel nastočení. Má být +-0. Pokud souhlasí tak se vrať na LOGIN - 40168 - , pak základní nastavení kanál 60 a mělo by to být OK.

V pravém rohu musí být žluté kolečko pokud jsou kola rovně.
Nastartuj motor, přihlas se do 03 -brzdy, dej max levej, pak max pravej pak srovnej kola a popojeď rovně tak 10m ne větší rychlostí jak 20km/h. PAk del měřené hodnoty kanál 4 a na pozici jedna zkontroluj úhel nastočení. Má být +-0. Pokud souhlasí tak se vrať na LOGIN - 40168 - , pak základní nastavení kanál 60 a mělo by to být OK.
GOLF IV 1,9 TDI ALH - trysky 81KW, turbo 1749VA a 159kobyl
preto by som potreboval vediet ako to mozem znova nastavit do stredovej polohy inak to bolo aj na geometrii myslel som ze pomoze to ale nepomohlo