Moderátoři: šulda, Moderátoři
k tem clenum, vagem - test akcnich clenu, cerpadlo ti musi zavrcetvlado15 píše:olej som tam nemenil,kupil som to bez informacii o udržbe a servise tak neviem kedy a či tam bol meneny olej,fachalo to bez problemu tak som sa do toho nevrtal,inak čo s tymi členmi som mimo misu???
Prisel si na to?vlado15 píše:no ved to je ta vec,ked zapnem klučik tak počujem ako to čerpadlo stale zapína a vypína a prestane až ked vypnem kluč a to doteraz nerobilo,takže vymenit olej a filter,tu vymenu na dvore bez jamy alebo dvihaku asi neurobím o tom pristupe som si to naštudoval,vymyslené velmi špekulansky...
Tipoval bych na KO jednotka haldexu, resp. budič CAN sběrnice. Bohužel pokud vím, tak opravit to stejně nelze jinak než výměnou jednotky. Na diagnostice /gateway, abs, awd/ bude zapsaná sporadická chyba komunikace.vlado15 píše:zdarec všetci.chlapi potrebujem poradit,octa 4x4 dnes mi začalo dačo tukat od zadnej napravy resp.ked zapnem klučik tak od zadneho diferaku sa ozyva take tukanie asi pol sekundovych intervaloch a zapinanie a vypinanie akoby čerpadielka alebo motorčeka,neviem to presne identifikovat ale ide to od haldexu___![]()
![]()
dík.