Vyrovnávání promáčklin
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vyrovnávání promáčklin
Ahoj pánové
nemáte nekdo rference na nějaký borce v Praze a okolí ,co dokážou vyrovnat promáčkliny bez poškození laku?Nedávno se mi někdo opřel o blatní a tak bych to chtěl nechat vyrovnat i s těma co už tam byly dřív.
nemáte nekdo rference na nějaký borce v Praze a okolí ,co dokážou vyrovnat promáčkliny bez poškození laku?Nedávno se mi někdo opřel o blatní a tak bych to chtěl nechat vyrovnat i s těma co už tam byly dřív.
A4 8K5
scs
třeba tady http://www.scspraha.cz/cz/uvod/
Mám zkušenost z www.renovecars.cz perfektní práce za přijatelnou cenu.
- patrik.kloucek
- Aktivista
Uz jsou to asi 3 roky, ale myslim ze nekde okolo 7-8 tis.patrik.kloucek píše:to by me zajimalo kolik to stalo.....avin píše:Tady je cislo na pana z Mnichova Hradiste- 777812333. Muzu doporucit je to fakt borec,mel jsem auto po kroupach, snad 100 dulku ruznych velikosti a udelal to tak perfektne ze to ted nikdo nepozna.
VW Sharan II 1,9Tdi PD 85kw, ex Seat Alhambra II 1,9Tdi PD 4x4
Nedávno jsem dělal Peugot 306 po kroupách. Střecha, přední kapota, přední sloupky a pár důlků bylo i s hora na dveřích, ale ty se opravily zástřikem. Důlky jsme schválně počítali. 216 kousků. Cena opravy 7200 a bylo to v metle. Jinak tu metodu samozřejmě neshazuji sám ji používám pokud je to možmé,ale nemáli auto už origo lak což nemá víc než 50% aut na našich cestách a v místě promáčkliny je tmel není šance to opravit bez poškození.