elektromagnetická spojka klimy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Stavros
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

elektromagnetická spojka klimy

Příspěvek od Stavros »

odesla mi lamela na elektromag. spojce kompresoru klimy a nechci stajovat celou remenici, tak jsem vymenil jenom tu lamelu, proste ten konec a nevim, zda to nema mit nejakou vuli mezi tou druhou casti, funguje mi to dobre kdyz je to na krev a i kdyz to ma vuli. musel bych koupit nejakou podlozku, nic takovyho tam nebylo.
Nemam vymenit i tu celou el. spojku, lozisko atd. musel bych to stahnout stahovakem, nechal jsem tam tu starou, vymenil jenom tu rozbitou lamelu, cela se rozpadla, ty nejaky nejty, diky za rady.
Stavros
Přispěvovatel

Příspěvek od Stavros »

vi nekdo jak to funguje? CHtel bych to zitra dodelat.proste nevim, zda ma byt vule mezi tou lamelou a protikusem, to je na ty remenici, jestli se ma volne tocit, pokud neni kompresor zapnutej.
beli
Přispěvovatel

Příspěvek od beli »

Nastav vůli na 2-4mm. bude to fachat bez problémů.
Stavros
Přispěvovatel

Příspěvek od Stavros »

diky moc, nemyslel si ale, 0,2-0,4 mm?
Stavros
Přispěvovatel

Příspěvek od Stavros »

ona se tam ta vule neda jentak nastavit, musej se tam dat nejaky podlozky a opravdu tam ta vule musi byt, jinak by ten kompresor bezel stale.
Stavros
Přispěvovatel

Příspěvek od Stavros »

kdyz uz si tu pisu sam se sebou, tak ta podlozka musi opravdu byt cca 0,3-0,6mm silna, zbrousil jsem normalni podlozku na brusce, pokud tam byla milimetrova podlozka, tak to nefungovalo.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Ta vůle se nastavit dá u nové klima spojky je i set podložek 2-4mm je nesmysl nevím to přesně ale myslím že 0,2-0,6 max ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Stavros
Přispěvovatel

Příspěvek od Stavros »

je to tak, jenze prave u tyhle spojky ty podlozky nebyly a je taky nova, jen stala 1200,-, tak jestli to nebude nejaka kopie, na funkci ty lamely to ale nema vliv.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Řekl bych jasná kopie co bys chtěl za 1200,- o tom co to stojí originál nový se asi nemá smysl bavit ale je to s podložkama :P
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“