1.9TDI PD emise do dílny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1.9TDI PD emise do dílny
Na palubním počítači se objevilo-emise do dílny -motor 1,9 TDI PD. Jaké závady mohou iniciovat toto sdělení. Velmi rád obdržím Vaše názory.
děkuji Henri
děkuji Henri
Re: emise do dílny
ale jaké PD?Typ
emise do dílny
je to TDI PD AVQ
keby to bol spinac brzdovych svetiel blikalo by mu zhavenie a pisalo motor do dilny
moj typ je snimac teploty vody
[/quote]
presne tak,aj mne toto vypisovalo,mal som vadny snimac teploty vody,je nalavo vzadu . Palubka mi ukazovala 90st ale WAG iba 65st. Takže predpokladam že maš tu istu chybu
moj typ je snimac teploty vody presne tak,aj mne toto vypisovalo,mal som vadny snimac teploty vody,je nalavo vzadu . Palubka mi ukazovala 90st ale WAG iba 65st. Takže predpokladam že maš tu istu chybu
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
emise do dílny
Informace pro chalupáře. Při nastartování se na displeji objevilo -emise do dílny a zároveň s tím i symbol přípomínající jakýsi ventil v poli tachometru. Při jízdě vozidlo normálním režimu. Jízda do kopce pod plynem, najednou vozidlo ztrácí výkon a ocitá se v nouzovém režimu. Symbol jakéhosi ventilu v poli tachmetru zůstává. Zastavuji - vypínám motor a nastartuji. Auto jede v normálním režimu- symbol jakéhosi ventilu opět svítí, ale pochvilce zjišťuji, že zmizel. Při další jízdě- žádné emise do dílny a ni žádná symbolika. Další jízda opět bez jakýchkoliv informací o závadách. Podotýkám,že symbol jakéhosi ventilu se poprvé objevil při provozu auta,tedy při jízdě.
Děkuji za reakci Henri
Děkuji za reakci Henri