Vie dakto poradit?
Autoradio skoda MS202-diagnostika na stole- chuťovka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Autoradio skoda MS202-diagnostika na stole- chuťovka
Mam autoradio MS 202 skoda.Chcel by som ho diagnostikovat na stole.Pripojil som napajanie,vag-com na k-linku pin3,ale s vag-com na adrese 56 vobec nekomunikuje.
Vie dakto poradit?

Vie dakto poradit?
Tak to je dalsia dobra sprava.
Rozmyslam este ci to ms202 je vobec diagnostikovatelne,alebo inak povedane ci tiez posielalo na maxidot nazvy stanic.Pin cislo 3 je obsadeny a je tam cca 10V co by aj mohlo byt ok.Ostatne ako zem,+12V trvale,+12Vspinane a podsvietnie mam zapojene.
Skusim to zajtra este pripojit na K-linku auta a potom to zdiagnostikovat.Clovek nikdy nevie.
Rozmyslam este ci to ms202 je vobec diagnostikovatelne,alebo inak povedane ci tiez posielalo na maxidot nazvy stanic.Pin cislo 3 je obsadeny a je tam cca 10V co by aj mohlo byt ok.Ostatne ako zem,+12V trvale,+12Vspinane a podsvietnie mam zapojene.
Skusim to zajtra este pripojit na K-linku auta a potom to zdiagnostikovat.Clovek nikdy nevie.
Preco? ....DAS EXPERIMENT...gyba píše:A proč to chceš diagnostikovat ?
ADD:
skusal som to aj v aute aj tak to nejde
O tom transport mode som sa v navode nic nedocital.Mozno by to mohlo byt to,ze je deaktivovana ochrana kodom.Aj by som ju aktivoval,sle neviem PIN.Neviedato poradit s tym pinom?SKZ mam na radiu.