Škubání motoru 1.9tdi 66kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Škubání motoru 1.9tdi 66kw
Čau lidi mám Audi 80 avant 1.9tdi 66kw. Poslední dobou mi zlobí. Někdy když ráno nastartuju tak mi vynechává rozjedu se a škube jak benzin když má vlhké kabely ale ne vždy dnes jsem jel do práce asi 30km a nic ani neškubla ale po práci sem jel domu a znova to začlo. Je to jako kdyby vynechával vstřik nebo něco po chvíli se rozsvítí kontrolka motoru. Když to zhasnu a natočim tak je to ok ale škubání se vrátí ale neni to pravidlem prostě někdy škube a někdy ne. Problém je že to nemůžu napíchnout na VAG jelikoš chytrej předchozí majitel odpojil štekry OBD I.
Re: Škubání motoru 1.9tdi 66kw
Toto mi na bývalé káře dělal ŘÍDÍCÍ VSTŘIK .... Po výměně za jiný vše ok.... Na Vagu to bylo ale bez chyb....pocky píše:Čau lidi mám Audi 80 avant 1.9tdi 66kw. Poslední dobou mi zlobí. Někdy když ráno nastartuju tak mi vynechává rozjedu se a škube jak benzin když má vlhké kabely ale ne vždy dnes jsem jel do práce asi 30km a nic ani neškubla ale po práci sem jel domu a znova to začlo. Je to jako kdyby vynechával vstřik nebo něco po chvíli se rozsvítí kontrolka motoru. Když to zhasnu a natočim tak je to ok ale škubání se vrátí ale neni to pravidlem prostě někdy škube a někdy ne. Problém je že to nemůžu napíchnout na VAG jelikoš chytrej předchozí majitel odpojil štekry OBD I.
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 
Re: Škubání motoru 1.9tdi 66kw
no mne to tak nejak robi tiez ..akurat to vychadza na cerpadlo .pocky píše:Čau lidi mám Audi 80 avant 1.9tdi 66kw. Poslední dobou mi zlobí. Někdy když ráno nastartuju tak mi vynechává rozjedu se a škube jak benzin když má vlhké kabely ale ne vždy dnes jsem jel do práce asi 30km a nic ani neškubla ale po práci sem jel domu a znova to začlo. Je to jako kdyby vynechával vstřik nebo něco po chvíli se rozsvítí kontrolka motoru. Když to zhasnu a natočim tak je to ok ale škubání se vrátí ale neni to pravidlem prostě někdy škube a někdy ne. Problém je že to nemůžu napíchnout na VAG jelikoš chytrej předchozí majitel odpojil štekry OBD I.
GIV var asz 4mot upraveny
K tomu odpojenýmu OBD modrej drát je K-line,žlutej L-line,červenej je +12V a kostra je černej drát.Napíchnout to jde s kvalitním hex-can kabelem bez problémů.Rovnou bych si tam dal OBD2 zásuvku,protože třeba u b4 passata tam vedou přesně tyhle 4 dráty.Zapojení OBD2 je všude na netu.
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
S tím OBD to nebude sranda bílej štekr odpojenej úplně, zelenej a bílej drát a dál odněkud z vnitřku - bíločerv., zelenočern.,zelenofial., zelenohněd., zelenočerv. všechny odpojený ale maj všechny očka jenom nevím kterej s kterym a kam s nima. Byl bych hrozně zavázanej kdyby mi někdo poradil jak to zapojit.