Sanie-pomoc cim vycistit ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sanie-pomoc cim vycistit ?
Poradte akym pripravkom sa da vycistit sacie potrubie od bordelu z EGR ventilu, hlavne v kanaloch kde sa to neda mechanicky.
Dakujem za dobru radu.
Dakujem za dobru radu.
potopit na 3 dny do brzdové kapaliny a pak horký vap a je jak nové 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- woodman007
- Přispěvovatel
to je práve ten problém, že sanie sa vyčistí a niekedy je v sacích kanáloch 5 mm bordelu. ked som si išiel čistit sanie bol som odhodlaný dat aj hlavu dolu, ale na moje prekvapenie bol v saní a aj v sacích kanáloch iba čierny povlak asi 0,5mm tak som iba vičistil sanie.
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
Ja som to mal podobné, EGR bolo zasrané, ale v parohoch ku hlave až toľko bordelu nebolo, tiež tak 0,5 mm.koco píše:to je práve ten problém, že sanie sa vyčistí a niekedy je v sacích kanáloch 5 mm bordelu. ked som si išiel čistit sanie bol som odhodlaný dat aj hlavu dolu, ale na moje prekvapenie bol v saní a aj v sacích kanáloch iba čierny povlak asi 0,5mm tak som iba vičistil sanie.
pod EGR si vyrob z pásoviny záslepku a hadičku poriadne zapchaj šrúbou, aby ti neunikal podtlak.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
Ja kdyz jsem to egr vycistil tak od te doby mi auto min kouri kdyz slapnu plyn az na podlahu,takze smysl to urcite ma.diRk píše:...a ma cenu to vubec cistit, kdyz v odkazu kluci pisou, ze vycisteni nema na nic pozitivni vliv?
bora 1,9 TDI 66 kw typ AGR najeto 186000km,brembo+textar
Yamaha 1000 thunderace
Yamaha 1000 thunderace