AFN - bilý obláček dýmu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

misoVW
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od misoVW »

nie je problem, pridi. Ked nebudu tiect pojdeme k dhfoolovi pozriet na balkon tu susedu (LOL) :-D :D
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

(crazy)
diRk
Nováček

Příspěvek od diRk »

kontroloval sem stav oleje, byl na minimu, takze rikate zamerit se na ty guferka ventilu?

ted me este za jizdy vystrasila jina vec - jel jsem klidnou jizdou a znicehonic z vyfuku vyletel husty bily dym, jenom na chvilku a od te doby se nic zase pohoda, co to mohlo zpusobit, kde hledat chybu?
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

diRk píše:kontroloval sem stav oleje, byl na minimu, takze rikate zamerit se na ty guferka ventilu?

ted me este za jizdy vystrasila jina vec - jel jsem klidnou jizdou a znicehonic z vyfuku vyletel husty bily dym, jenom na chvilku a od te doby se nic zase pohoda, co to mohlo zpusobit, kde hledat chybu?
zkontroloval bych si nastavení rozvodů, řekl bych že povolilo kolečko na klice
miš
Přispěvovatel

Příspěvek od miš »

pafka píše:
diRk píše:kontroloval sem stav oleje, byl na minimu, takze rikate zamerit se na ty guferka ventilu?

zkontroloval bych si nastavení rozvodů, řekl bych že povolilo kolečko na klice
Ŕeším neco podobnyho, kontrola rozvodu jak na ni?
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
diRk
Nováček

Příspěvek od diRk »

Rozvody v pohode, kolecko na klice nepovolilo... na co se zamerit dal? neni to treba signal ze odchazi turbo?
G3 GTI TDI 20 Jahre - AFN, Sprint764, EGR off
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

pokud je v pořádku , tak bych to viděl na momentální nedostatek nafty, nebo nezreguloval předvstřik, pokud se to neopakuje, tak to neřeš
diRk
Nováček

Příspěvek od diRk »

tak dneska po ranu zase drobne problemy se startovanim a zas hustej oblacek bilyho dymu...

Nemuze byt chyba i ve spatne nastavenem cerpadle, predvstriku nebo necem takovym? :roll:
G3 GTI TDI 20 Jahre - AFN, Sprint764, EGR off
jano1
Přispěvovatel

Příspěvek od jano1 »

diRk píše:tak dneska po ranu zase drobne problemy se startovanim a zas hustej oblacek bilyho dymu...

Nemuze byt chyba i ve spatne nastavenem cerpadle, predvstriku nebo necem takovym? :roll:
skus ten dym ovonat ci smrdi ako spaleny olej alebo nafta teda ak to rozoznas
jano1
Přispěvovatel

Příspěvek od jano1 »

konecne som prisiel na to preco mi to zadymilo vzdy po starte mal som volne jedno voditko a tade mi tiekol olej do valca
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“