Fabia 1,4 TDI 59Kw r.v.06 - pálí v otáčkách na dva..

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pafka
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od pafka »

podle toho co jsi sem dal jsou vstřikovače OK, bude to mít málo nafty ve vyšších otáčkách, kontrola vačky neuškodí
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

teď jsem jednu mršku řešil, byl omletej výfuk a čudilo to jak prase
Nejpetr
Sběrač informací

Příspěvek od Nejpetr »

Ahojky, přikládám foto vačky, je v pohodě, tak říkáte, že je málo nafty??? Že by bylo někde přicpáno, nebo přisávalo vzduch?? Už jsem z toho na prášky....Chtěl jsem vyndat vstřiky ven, a dát je na stolici...Co by měl společného výfuk s množstvím nafty??? Už jsem pomalu nešťastný a pokukuju po nějakém kvalitním kladivu...
Nejpetr
Sběrač informací

Příspěvek od Nejpetr »

vyměním filtr na palivo, profouknu to do nádrže a zkusím to, ale typoval bych to na vstřiky...
Naposledy upravil(a) Nejpetr dne 16 čer 2009, 05:45, celkem upraveno 1 x.
Nejpetr
Sběrač informací

Příspěvek od Nejpetr »

Obrázek
Nejpetr
Sběrač informací

Příspěvek od Nejpetr »

ještě taková úvaha, pokud má motor málo nafty, není v háji podávací čerpadlo v nádrži?? (Není tam snad ještě jedno, tandem, ale to je jen u 1,9 TDI???) Třetí vstřik je ok, druhej jakž takž a první death, což by odpovídalo poklesu tlaku v potrubí. Kolik by mělo čerpadlo dávat tlaku??? Nebo nedá se nějak vyzkoušet tandemové čerpadlo, jestli je ok, třeba i na VAGU???
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

tak proč si to nenapíchneš na flašku a nevyzkoušíš projet, tandem si to nasaje, pokud by blblo čerpadlo v nádrži a škrtilo by průtok, tak tímto bys to poznal
Nejpetr
Sběrač informací

Příspěvek od Nejpetr »

no, ono to bude asi jinde, jde mi do tandemu vzduch s naftou a zjistil jsem, že z přepadu mi jde do takoveho litinoveho valecku nafta se vzduchem a ta jde zase spatky do filtru a tandemu...viz obrázek. Má bejt ten litěnej váleček průchozí i s přepadem a přívodem z nádrže, nebo co je uvnitř???Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“