Tak jsem to vyřešil!!!!!fr.mottl píše:Poslal jsem ti SZJirka Kužel píše:asi nejni problem zitra ti tam mužu kamoše poslat bude ti vděčný když to doladíš:) samo za darmo to nechce:)
ABS ESP O1 problem s kodovaním
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahoj.
Mám podobný problém s kódováním ABS a ESP.Kamoš si na tom měnil řízení a přetočil si volant a přetrhl pásek ve volantu.To jsem mu opravil,takže airbag je ok,ale od té doby mu svítí ABS a ESP (měl to celý rozebraný).Závady 1044-chybné kódování a 778 snímač úhlu řízení.Podle mně je potřeba to znova nakódovat,ale nevím jaký kód.Login by měl být 40168,ale to taky nevím přesně.Pomůžete někdo?
Je to Transporter Multivan T4 r.v.01 2,5 TDI kód motoru ACV 75 kw,přední náhon,man převod.
Díky za odpovědi.
Mám podobný problém s kódováním ABS a ESP.Kamoš si na tom měnil řízení a přetočil si volant a přetrhl pásek ve volantu.To jsem mu opravil,takže airbag je ok,ale od té doby mu svítí ABS a ESP (měl to celý rozebraný).Závady 1044-chybné kódování a 778 snímač úhlu řízení.Podle mně je potřeba to znova nakódovat,ale nevím jaký kód.Login by měl být 40168,ale to taky nevím přesně.Pomůžete někdo?
Je to Transporter Multivan T4 r.v.01 2,5 TDI kód motoru ACV 75 kw,přední náhon,man převod.
Díky za odpovědi.
-
Jirka Kužel
- Přispěvovatel
ABS/EDS
Mám v autě VW T4 řídící jednotku ABS
7D0 614 111 B
ABS/EDS 5.3 D00
Kódování: 273004211
Vlastně si nejsem jistý, zda má auto umět EDS. ABS pracuje bez problémů.
Zkoušel jsem si hrát s Vagem, ale nepodařilo se mi zatím zjistit Login.
Byl by někdo ochotný poradit?
7D0 614 111 B
ABS/EDS 5.3 D00
Kódování: 273004211
Vlastně si nejsem jistý, zda má auto umět EDS. ABS pracuje bez problémů.
Zkoušel jsem si hrát s Vagem, ale nepodařilo se mi zatím zjistit Login.
Byl by někdo ochotný poradit?