RADA Fmic

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDI tech »

Pri ohybani moze nastat problem. Ale to budes vidiet hned ci bude praskat alebo nie.
miš
Přispěvovatel

Příspěvek od miš »

Ohybal jsem tu prvni verzi co vedla skrz vystuhu... pak jsem dal kolena.. je to i pruznejsi a zas tolij jich tam neni ale naohybat to tak aby to slo v kuse... zadnej odpor hran...

Jednoznacne hlinik/dural nerez zbytecne tezkej a cena +- stejna... ale nekdo tady sehna kolena v nerezu... (hm)
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Kolena v nerezu nejsou absolutne zadnej problem ... ale v hliniku ano (alespon pro me) :x
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
puci
Aktivista

Příspěvek od puci »

tak som dnes kúpil, hliníkovú ruru 60x1,4, ale nekalenú, chlapík v predajni mi tvrdil, že by to malo isť ohnúť po naplnení pieskom, zavretí a zahriati v mieste ohybu. že presne takto sa vyrábali barany volanty na bicykle a potom sa to kalilo. ešte musím zohnať nejaký prípravok okolo ktorého sa to ohne.

ak máte nejaký tip na prípravok, sem s ním
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
petulka
Nováček

Příspěvek od petulka »

puci píše:tak som dnes kúpil, hliníkovú ruru 60x1,4, ale nekalenú, chlapík v predajni mi tvrdil, že by to malo isť ohnúť po naplnení pieskom, zavretí a zahriati v mieste ohybu. že presne takto sa vyrábali barany volanty na bicykle a potom sa to kalilo. ešte musím zohnať nejaký prípravok okolo ktorého sa to ohne.

kde jsi prosím tu trubku koupil ??? kolik stála??? děkuju... :-)
golf 4 TDI GTi...EGR off, Kat off, chip, IC .... :-)
puci
Aktivista

Příspěvek od puci »

kúpil som ju v Žiari nad Hronom v podnikovej predajni firmy Sapa. Normálne ale nekalené rúry nepredávajú, len chlapík hovoril, že im zostali z nejakej špeci objednávky. ináč by to musel vybavovať vo výrobe, aby dali nejaké nekalené bokom.
http://www.sapagroup.com/sk/Company-sit ... s/Kontakt/

a troj metrová dlžka stála necelých 10 eur.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
miš
Přispěvovatel

Příspěvek od miš »

petulka píše:
puci píše:tak som dnes kúpil, hliníkovú ruru 60x1,4, ale nekalenú, chlapík v predajni mi tvrdil, že by to malo isť ohnúť po naplnení pieskom, zavretí a zahriati v mieste ohybu. že presne takto sa vyrábali barany volanty na bicykle a potom sa to kalilo. ešte musím zohnať nejaký prípravok okolo ktorého sa to ohne.

http://www.ferona.cz/cze/katalog/detail.php?id=20792
Sharan II AUY - stand by
petulka
Nováček

Příspěvek od petulka »

miš píše:
petulka píše:

děkuju moc... :-D
golf 4 TDI GTi...EGR off, Kat off, chip, IC .... :-)
kkk
Sběrač informací

Příspěvek od kkk »

Zdravím vás pánové je to trochu pozdě na toto vlákno ale nechtěl jsem zakládat nové sem se to docela hodí
Chtěl jsem se zeptat kde koupit nejlevnější silikonové hadice na IC a na propojení se zbytkem sání chci dát větší IC nebo FMIC
Předem děkuji
AlesShi
Přispěvovatel

Příspěvek od AlesShi »

dobry ceny ma primo dieselpower
koukni na eshop
miš
Přispěvovatel

Příspěvek od miš »

AlesShi píše:dobry ceny ma primo dieselpower
koukni na eshop
tak tak kvalitou stejny jako samco, ale cena jinde, doporucuju...
Sharan II AUY - stand by
kkk
Sběrač informací

Příspěvek od kkk »

Jo jo tam jsem se taky díval já jen, jestli není ještě něco levnějšího budu to spojovat jen těmi rovnými spojkami 75 mm dlouhými a taky budu určitě potřebovat i ty pružné spojky nebo je to zbytečné a kolena se pokusím ohýbat na ohýbačce stéto hliníkové trubky z ferony
můžete mi prosím vás potvrdit, jestli ty trubky půjdou ohnout do pravého uhlu tu trubku bych naplnil pískem a hořákem nahřál já se v těch slitinách nevyznám
Marty.mc
Přispěvovatel

Příspěvek od Marty.mc »

Nac ohybat trubku,kdyz koupis silikonove koleno 90 stupnu nebo kolik potrebujes.... (hm)
VW Bora 1.9 ST TDI PD ,ASZ,EGR off,Kat off,MAF off,Nerez 62mm vyfuk,Egr power pipe,ARL FMIC, Hybrid,S3 brzdy 312x256,R32 sani,
puci
Aktivista

Příspěvek od puci »

kkk píše:Jo jo tam jsem se taky díval já jen, jestli není ještě něco levnějšího budu to spojovat jen těmi rovnými spojkami 75 mm dlouhými a taky budu určitě potřebovat i ty pružné spojky nebo je to zbytečné a kolena se pokusím ohýbat na ohýbačce stéto hliníkové trubky z ferony
můžete mi prosím vás potvrdit, jestli ty trubky půjdou ohnout do pravého uhlu tu trubku bych naplnil pískem a hořákem nahřál já se v těch slitinách nevyznám
urob to naopak, rovné diely použi hliník a kolená daj silikonové. ohýbanie hliníka som zisťoval kade možne a všetci mi tvrdia, že to nejde. ja som ešte uvažoval narezať trubku na uhly a povariť to do ohybov, ale aj tak to musí mať vôle aby nebolo pnutie.
peugeot 405
Přispěvovatel

Příspěvek od peugeot 405 »

ohybal tu uz niekto nerezovu trubku ? ak ju naplnim pieskom a v mieste ohybania ohrejem teplovzdusnou pistolou aspon na 200stupnov ako tazko sa bude ohybat ? treba ohybacku alebo to spravim nejako doma o nejaky gulaty pripravok ? vdaka.
Audi A4 3.0 TDi 150kW BKN DPF r.v. 2006...289000km
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“