PRODÁNO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kruci to neni mozny ja nevim co stim mam delat vstriky jsem koupil v celku tak jak byly. a vysvetlete mi prosim co to je teda za vstriky kdyz to neni powerpluspafka píše:Ahoj , byl s tím za mnou ať mu to namontuji, a nechci se do toho vměšovat, ale ty trysky nejsou PP764 -( rozdělána pouze 1 pro kontrolu co kupuje)jak jsi uváděl v inzerátu, (konzultace i s Reeshou) v inzerátu, a to nemluvím o turbu co jsi mu poslal
a o turbu raci taky nebudu mluvit pac to neni mozny!!!
jako ode mě? nebo od kupujícího?neznám Tě , tak nesoudím ,ale co jsem viděl to turbo , tak to se na mě nezlob ale , to není od tebe fér , ten kluk ani nevěděl že turbo má ovládací banku , která ani na něm nebyla, dej sem tu fotku turba , a ostatní se vyjádří jestli by takové chtěli si dát do auta, jinak ty trysky nejsou ani bosch, ani frateli bosio, nevím co to je jen na nich je že jsou italské
pafka píše:jako ode mě? nebo od kupujícího?neznám Tě , tak nesoudím ,ale co jsem viděl to turbo , tak to se na mě nezlob ale , to není od tebe fér , ten kluk ani nevěděl že turbo má ovládací banku , která ani na něm nebyla, dej sem tu fotku turba , a ostatní se vyjádří jestli by takové chtěli si dát do auta, jinak ty trysky nejsou ani bosch, ani frateli bosio, nevím co to je jen na nich je že jsou italské
fotku turba co mi poslal je moc velka nejde sem dat at ji sem hodi on nebo ty
pafka píše:jako ode mě? nebo od kupujícího?neznám Tě , tak nesoudím ,ale co jsem viděl to turbo , tak to se na mě nezlob ale , to není od tebe fér , ten kluk ani nevěděl že turbo má ovládací banku , která ani na něm nebyla, dej sem tu fotku turba , a ostatní se vyjádří jestli by takové chtěli si dát do auta, jinak ty trysky nejsou ani bosch, ani frateli bosio, nevím co to je jen na nich je že jsou italské
fotku turba co mi poslal je moc velka nejde sem dat at ji sem hodi on nebo ty