PRODÁNO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ja te chapu a jeho taky ze ma strach ale vsechno funguje tak jak ma ja mel na brzbe prez 220k s timhle turbem ktery tlacilo 1.8 na brzbe jinak sem snim tlacil 1.3pafka píše:nerozumím Ti, ten kluk to vyndal z balíku s radostí , že bude mít větší výkon , tak jsem ho jen upozornil na to co vidím , je to Tvoje svědomí, jen jsem se připravil o kšeft
ja te chapu a jeho taky ze ma strach ale vsechno funguje tak jak ma ja mel na brzbe prez 220k s timhle turbem ktery tlacilo 1.8 na brzbe jinak sem snim tlacil 1.3[/quote]
to je možný , ale já bych si ho do auta nedal, a jeho jsem nechtěl připravovat o peníze za práci atd.....má AGR ., takže s tím nic jiného stejně nedělal, jen to že rozbalil balík, protože určitě víš , že se to musí vše předělat na VGT turbo,trysky nevím od kud jsou a je mi to jedno , jen tam měli být PP764, což nejsou, a už jen to je nefér,vem mu to zpět ,a bude to slušné jednání, není to moje věc, jen jsem to měl předělat
to je možný , ale já bych si ho do auta nedal, a jeho jsem nechtěl připravovat o peníze za práci atd.....má AGR ., takže s tím nic jiného stejně nedělal, jen to že rozbalil balík, protože určitě víš , že se to musí vše předělat na VGT turbo,trysky nevím od kud jsou a je mi to jedno , jen tam měli být PP764, což nejsou, a už jen to je nefér,vem mu to zpět ,a bude to slušné jednání, není to moje věc, jen jsem to měl předělat
tryska powerplus má mít černou jehlu, pže má mít karbonový povlak viz toto vlákno:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=843
ta tryska ( údajná PP764 ), co jsme prohlíželi s pafkou měla jehlu normální stříbrné barvy,takže nevim, kdo se tady koho pokouší podvést.
Přijde mi to ubohé...
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=843
ta tryska ( údajná PP764 ), co jsme prohlíželi s pafkou měla jehlu normální stříbrné barvy,takže nevim, kdo se tady koho pokouší podvést.
Přijde mi to ubohé...
220koní s 1749Vsvaly píše:ja te chapu a jeho taky ze ma strach ale vsechno funguje tak jak ma ja mel na brzbe prez 220k s timhle turbem ktery tlacilo 1.8 na brzbe jinak sem snim tlacil 1.3pafka píše:nerozumím Ti, ten kluk to vyndal z balíku s radostí , že bude mít větší výkon , tak jsem ho jen upozornil na to co vidím , je to Tvoje svědomí, jen jsem se připravil o kšeft

Tel:776005385 Nový Bor
-
- Přispěvovatel
Svaly....
Ty jsi sparvej obchodnik a jesete pises o pomoc
Udelal jsem tu chybu ze jsem si o tebe koupil mtdi cerpadlo ktery podle tebe fungovalo na aute uplne v pohode ale zkutecnost je jina,kdyz se s nim auto chova jako TD,aspon by jsi mohl rict kdo ho delal kdyz me jsi to rict nechtel,a stvy strany padali jen same vymluvy ze ma spatne nastaveny predvstrik a podobne,i kdyz jsme to seridil podle drhy ho mtdi co mam doma tak to nejede,proste super obchod.
K tem tryskam celou dobu jsi psal ze jsou Bosch,tak jak se z nich najednou vyklubali PP764???
A to turbo to je asi z toho motoru jak jsi rikal ze mel najeto pres 300tis
Docela bych tu uvital sekci kam by se psali podobni super obchodnici jako ty,neni to po prve co se tu nekdo takovy ukazal a zbohatnul na tom ze neco poslal postou,a pak se vymlouval na to ze to zpatky poslat nechce ze uz nema ty penize a tak
Ty jsi sparvej obchodnik a jesete pises o pomoc

Udelal jsem tu chybu ze jsem si o tebe koupil mtdi cerpadlo ktery podle tebe fungovalo na aute uplne v pohode ale zkutecnost je jina,kdyz se s nim auto chova jako TD,aspon by jsi mohl rict kdo ho delal kdyz me jsi to rict nechtel,a stvy strany padali jen same vymluvy ze ma spatne nastaveny predvstrik a podobne,i kdyz jsme to seridil podle drhy ho mtdi co mam doma tak to nejede,proste super obchod.
K tem tryskam celou dobu jsi psal ze jsou Bosch,tak jak se z nich najednou vyklubali PP764???
Docela bych tu uvital sekci kam by se psali podobni super obchodnici jako ty,neni to po prve co se tu nekdo takovy ukazal a zbohatnul na tom ze neco poslal postou,a pak se vymlouval na to ze to zpatky poslat nechce ze uz nema ty penize a tak
VW LEGO TECHNIC EVOLUTION
G3 TDI GT...
G3 TDI GTI ...
)
G3 TDI GT...

G3 TDI GTI ...

- marena tdi
- Aktivista
podle mne je to turbo na repasi a jeste bez banky-vyhozenych 2500 kč.turbo v super stavu kompletni se prodavaji do 4500 kč .pokud jsi byl ty podvedeny nevim proc to posilas dal.nebo mas uvest veci na pravou miru,at clovek vi co opravdu kupuje.potom na to doplaceji vsichni co chcou neco koupit ale vahaji nad tim jesti to neni zase nejaky podvod.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
titan0306 píše:220koní s 1749Vsvaly píše:ja te chapu a jeho taky ze ma strach ale vsechno funguje tak jak ma ja mel na brzbe prez 220k s timhle turbem ktery tlacilo 1.8 na brzbe jinak sem snim tlacil 1.3pafka píše:nerozumím Ti, ten kluk to vyndal z balíku s radostí , že bude mít větší výkon , tak jsem ho jen upozornil na to co vidím , je to Tvoje svědomí, jen jsem se připravil o kšeft![]()
to bych taky rád viděl a ještě 1.8b

k tématu: buď kupovat osobně nebo od prověřených členů
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
ty mi zavolej a napis mi adresu dojedu ti to z kamosem sestolovatG3 tdi-gti píše:Svaly....
Ty jsi sparvej obchodnik a jesete pises o pomoc![]()

-
- Přispěvovatel
Nevim co by jsi na nem chtel serizovat,kdyz sam jsi rikal ze ti to serizoval nekdo v chomutove..ale asi uz nevis kdo,a stejne ani nevis kdo to cerpadlo stavel.Spis my napis tvou adresu a ja ti ho poslu zpet i s venovanimsvaly píše:ty mi zavolej a napis mi adresu dojedu ti to z kamosem sestolovatG3 tdi-gti píše:Svaly....
Ty jsi sparvej obchodnik a jesete pises o pomoc![]()
Docela bych tu uvital sekci kam by se psali podobni super obchodnici jako ty,neni to po prve co se tu nekdo takovy ukazal a zbohatnul na tom ze neco poslal postou,a pak se vymlouval na to ze to zpatky poslat nechce ze uz nema ty penize a takjo??? cislo mas me ses neozval ikdyz si rikal ze se este ozves
VW LEGO TECHNIC EVOLUTION
G3 TDI GT...
G3 TDI GTI ...
)
G3 TDI GT...

G3 TDI GTI ...