Ahoj mam takovej mensi (asi) problem s A4 vrza mi silene predni naprava kdyz zatacim. kdyz jedu rychle takto neslysim ani necitim ale kdyz jedu po meste pomalu na dvojku jen krokem a zatacim tak to vrze jako debil (pomalu to citim az v podlaze u ridice) za tepleho pocasi je to velice znatelne horsi. (rano to nedela a kdyz auto stoji ve stinu tak pak taky ne)
Neni to urcite naprava pri rovnych prejezdech to nijak nemlati naprava je delana je to cca rok (30 tis km) a kontroloval sem cepy
Mam podezreni na nejake gumy je to typicky gumovej zvuk napriklad ty jak jsou pera a tlumice. nebo stabilizator tyc
ALe vzal sem vapku zvednul auto a poradne to umyl (vyndal bordel) a ty gumy jeste prostriknul silikonem. vysledek je ze je to uplne stejne to vrzani vubecto nepomohlo.)
video je zde toho vrzani (otacim volantem jenom lehounce je to zrovna kdyz sem prijel domu z mesta a je to zahrate a venku je teplo jako svina)
http://www.youtube.com/watch?v=swb7lnrCFXs
A4 vrzani predni napravy za tepla pri zataceni
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A4 vrzani predni napravy za tepla pri zataceni
Naposledy upravil(a) avatar dne 02 črc 2009, 22:37, celkem upraveno 2 x.
dneska povoloval ten stabilizator tam jak jsou ty gumy ktere sem komplet promazal.
Pri tom se mi stalo ze jednu stranu sem povoloval sroub do pulky (jak drzi tu gumu ta miska) a pak se mi uvnitr toho drzaku co drzi (napravu, motor a tuto stabilizacni tyc) uvolnil ten sroub uvnitr takze ted to nejde ani povolit ani utahnout. (je to sice ted utazene jezdit se stim da ale neni to uplne protoze to nejde sroub se naprosto protaci)!!
to je ma druha otazka jak je ten sroub tam delanej ? neni tam videt zkusim nejakou fotku nebo zase video udelat aby to bylo jasne co myslim
ale mysim ze budu muset vyndat celej ten drzak a ten sroub tam nejak narazit zpet
Pri tom se mi stalo ze jednu stranu sem povoloval sroub do pulky (jak drzi tu gumu ta miska) a pak se mi uvnitr toho drzaku co drzi (napravu, motor a tuto stabilizacni tyc) uvolnil ten sroub uvnitr takze ted to nejde ani povolit ani utahnout. (je to sice ted utazene jezdit se stim da ale neni to uplne protoze to nejde sroub se naprosto protaci)!!
to je ma druha otazka jak je ten sroub tam delanej ? neni tam videt zkusim nejakou fotku nebo zase video udelat aby to bylo jasne co myslim
ale mysim ze budu muset vyndat celej ten drzak a ten sroub tam nejak narazit zpet
mrknu na to pravdepodobne o vejkendu
Urcite je to takto
Dela to jen zatepla jen kdyz je teplo rano je to ok. A je to urcite u pruziny.
takze guma co jineho.
ten spatnej sroub na drzaku co drzi tu stabilizacni tyc to bude trosku zabiracka to vyndat a kouknout jak ten sroub tam je delanej bo ted ma na sobe matku nejde povolit ani utahnout jen se protaci asi se nejak utrhlo uvnitr to drzeni toho sroubu (nahovno prace))))
blbe je ze sem 1500km do domova takze se to dela hure
Urcite je to takto
Dela to jen zatepla jen kdyz je teplo rano je to ok. A je to urcite u pruziny.
takze guma co jineho.
ten spatnej sroub na drzaku co drzi tu stabilizacni tyc to bude trosku zabiracka to vyndat a kouknout jak ten sroub tam je delanej bo ted ma na sobe matku nejde povolit ani utahnout jen se protaci asi se nejak utrhlo uvnitr to drzeni toho sroubu (nahovno prace))))
blbe je ze sem 1500km do domova takze se to dela hure