dx navigace superb
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
dx navigace superb
nazdarek dal sem do vykradenyho superba navi z fabky rs a nechodi mi ovladani na volantu... audio system se rozbehl sam tv tuner neresim a zbytek snad chodi jak ma ale ten volant me trapi asi bude chyba v kodovani ale bohzel sem nikde nenasel tabulku co ktere cislo v kodovani znamena poradi nekdo? jedine co vim ze pate cislo kodovani ve fabii urcovalo pritomnost telefonu a dynamickeho modulu... 

navi
mel jsem minuly tyden ten samej problem ale nepoderilo se me ho vyresit protoze kazda navigace ma jiny koncovy pismeno mel jsem A a nechodilo me ovladani na volantu a maxidot a nedalo me to a zavolal jsem znamimu do skodovky a ten me rekl ze potrebuji navigaci s koncovim pismenem C jinac nekomunikuje ten sup byl rok 2006 a navigace z roku 2004 takze te ujistuji ze kodovanim to neni takze ti asi taky nezbyde nic jinyho nez schanet jinou navi jako me
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
Re: navi
zjistim to pismeno a uvidim... puvodne tam slecna chtela dat rhapsody enze sup ma soundsystem a to je jako neresitelny problem tam proste jine radio nez navi clovek proste neda... teda pokudd by se nekomu nechtele pretahovat vsecky kabely pro repro z kufru do kastliku na radio...jendys13 píše:mel jsem minuly tyden ten samej problem ale nepoderilo se me ho vyresit protoze kazda navigace ma jiny koncovy pismeno mel jsem A a nechodilo me ovladani na volantu a maxidot a nedalo me to a zavolal jsem znamimu do skodovky a ten me rekl ze potrebuji navigaci s koncovim pismenem C jinac nekomunikuje ten sup byl rok 2006 a navigace z roku 2004 takze te ujistuji ze kodovanim to neni takze ti asi taky nezbyde nic jinyho nez schanet jinou navi jako me
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
ahaa takze tu jednotku volantu prakticky vyradim a radio bude s volantem komunikovat "analogove?" jinak vim ze rhapsody umi soundsystem ale ma rozdilnou kabelaz mezi soundsys a radiem a nechtelo se mi rozebirat cele auto...Vaša píše:Rhastody umí sound system
Superb má standartně CAN MF volant pro zfunkčnění neCAN MF volantu se musí to jednotky MF volantu dotáhnout spínané plus, podsvit, a REM na rádio a samo překódovat na neCAN
navi
mel jsem vsechny schemata zapojeni origo skoda auto primo z vyroby pokud tam chces dat navi s pismenem A musi to byt auto do roku 2004 od roku 2005 vyse je navi s pismenem C ktera jde sparovat se superbem od roku 2005vyse s tim ze se dodelaji 3 kabely a to auto musi mit maxidot a tmc-box vim to primo od znamiho kterej delal elektriku do superba v kvasinach!!!!!! jinac nelze udelat
navi
mel jsem vsechny schemata zapojeni origo skoda auto primo z vyroby pokud tam chces dat navi s pismenem A musi to byt auto do roku 2004 od roku 2005 vyse je navi s pismenem C ktera jde sparovat se superbem od roku 2005vyse s tim ze se dodelaji 3 kabely a to auto musi mit maxidot a tmc-box vim to primo od znamiho kterej delal elektriku do superba v kvasinach!!!!!! jinac nelze udelat
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
Vlastní diagnostika multifunkčního volantu
Multifunkční volant je schopný vlastní diagnostiky. Provedení
„Vlastní diagnostiky“ pomocí diagnostického přístroje
-VAS 5051- ve funkci „Řízené vyhledávání závad“.
tendle hlod me v dp proste ubiji... to je u vseho u ceho se potrebuju neco dozvedet o diagnostice at je to volant navi nebo radio.. chci blbou kodovaci tabulku to chci tak moc?
Multifunkční volant je schopný vlastní diagnostiky. Provedení
„Vlastní diagnostiky“ pomocí diagnostického přístroje
-VAS 5051- ve funkci „Řízené vyhledávání závad“.
tendle hlod me v dp proste ubiji... to je u vseho u ceho se potrebuju neco dozvedet o diagnostice at je to volant navi nebo radio.. chci blbou kodovaci tabulku to chci tak moc?

-
- Sběrač informací