dx navigace superb

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

tequilaman
Sběrač informací
Odpovědi: 0

dx navigace superb

Příspěvek od tequilaman »

nazdarek dal sem do vykradenyho superba navi z fabky rs a nechodi mi ovladani na volantu... audio system se rozbehl sam tv tuner neresim a zbytek snad chodi jak ma ale ten volant me trapi asi bude chyba v kodovani ale bohzel sem nikde nenasel tabulku co ktere cislo v kodovani znamena poradi nekdo? jedine co vim ze pate cislo kodovani ve fabii urcovalo pritomnost telefonu a dynamickeho modulu... :(
jendys13
Přispěvovatel

navi

Příspěvek od jendys13 »

mel jsem minuly tyden ten samej problem ale nepoderilo se me ho vyresit protoze kazda navigace ma jiny koncovy pismeno mel jsem A a nechodilo me ovladani na volantu a maxidot a nedalo me to a zavolal jsem znamimu do skodovky a ten me rekl ze potrebuji navigaci s koncovim pismenem C jinac nekomunikuje ten sup byl rok 2006 a navigace z roku 2004 takze te ujistuji ze kodovanim to neni takze ti asi taky nezbyde nic jinyho nez schanet jinou navi jako me
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

volant jde rozběhnout s každou navi,pokud máte CAN jednotku MF volantu.Musí se jen správně zapojit a nakódovat.
tequilaman
Sběrač informací

cosby píše:volant jde rozběhnout s každou navi,pokud máte CAN jednotku MF volantu.Musí se jen správně zapojit a nakódovat.
ze se to musi spravne zapojit a nakodovat me fakt nenapadlo :roll: radsi porad konretneji... takhle mi moc nepomuzes
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

prvně by jsi měl napsat verzi navi a verzi jednotky MF volantu.Nebudu tu vypisovat celou DP,nebo si to v DP najdi,je to tam
tequilaman
Sběrač informací

Re: navi

jendys13 píše:mel jsem minuly tyden ten samej problem ale nepoderilo se me ho vyresit protoze kazda navigace ma jiny koncovy pismeno mel jsem A a nechodilo me ovladani na volantu a maxidot a nedalo me to a zavolal jsem znamimu do skodovky a ten me rekl ze potrebuji navigaci s koncovim pismenem C jinac nekomunikuje ten sup byl rok 2006 a navigace z roku 2004 takze te ujistuji ze kodovanim to neni takze ti asi taky nezbyde nic jinyho nez schanet jinou navi jako me
zjistim to pismeno a uvidim... puvodne tam slecna chtela dat rhapsody enze sup ma soundsystem a to je jako neresitelny problem tam proste jine radio nez navi clovek proste neda... teda pokudd by se nekomu nechtele pretahovat vsecky kabely pro repro z kufru do kastliku na radio...
tequilaman
Sběrač informací

cosby píše:prvně by jsi měl napsat verzi navi a verzi jednotky MF volantu.Nebudu tu vypisovat celou DP,nebo si to v DP najdi,je to tam
tak to se necham podat kde pac sem to hledal v el. zarizenich a pak i v karoserii proskolen kodovanim boardnetzu ve fabii ale ani tam nic tak nevim :(
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

za 1- BSG v Superbu nenajdeš a za 2 jsi špatně hledal.Zapojení MF volantu v DP samozřejmě je.
Vaša
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaša »

Rhastody umí sound system
Superb má standartně CAN MF volant pro zfunkčnění neCAN MF volantu se musí to jednotky MF volantu dotáhnout spínané plus, podsvit, a REM na rádio a samo překódovat na neCAN
OOOO A4 Avant Quattro 125kW ++
OOOO A2 1,4 TDi ++
tequilaman
Sběrač informací

Vaša píše:Rhastody umí sound system
Superb má standartně CAN MF volant pro zfunkčnění neCAN MF volantu se musí to jednotky MF volantu dotáhnout spínané plus, podsvit, a REM na rádio a samo překódovat na neCAN
ahaa takze tu jednotku volantu prakticky vyradim a radio bude s volantem komunikovat "analogove?" jinak vim ze rhapsody umi soundsystem ale ma rozdilnou kabelaz mezi soundsys a radiem a nechtelo se mi rozebirat cele auto...
jendys13
Přispěvovatel

navi

Příspěvek od jendys13 »

mel jsem vsechny schemata zapojeni origo skoda auto primo z vyroby pokud tam chces dat navi s pismenem A musi to byt auto do roku 2004 od roku 2005 vyse je navi s pismenem C ktera jde sparovat se superbem od roku 2005vyse s tim ze se dodelaji 3 kabely a to auto musi mit maxidot a tmc-box vim to primo od znamiho kterej delal elektriku do superba v kvasinach!!!!!! jinac nelze udelat
jendys13
Přispěvovatel

navi

Příspěvek od jendys13 »

mel jsem vsechny schemata zapojeni origo skoda auto primo z vyroby pokud tam chces dat navi s pismenem A musi to byt auto do roku 2004 od roku 2005 vyse je navi s pismenem C ktera jde sparovat se superbem od roku 2005vyse s tim ze se dodelaji 3 kabely a to auto musi mit maxidot a tmc-box vim to primo od znamiho kterej delal elektriku do superba v kvasinach!!!!!! jinac nelze udelat
tequilaman
Sběrač informací

cosby píše:za 1- BSG v Superbu nenajdeš a za 2 jsi špatně hledal.Zapojení MF volantu v DP samozřejmě je.
vim ze bsg v supu neni ja jen ze sem hledal to kodovani navi v prirucce karoserie pac fobie to ma tam... jinak zapojeni volantu sem taky nasel ale nenasel sem to kodovani navi...
tequilaman
Sběrač informací

Vlastní diagnostika multifunkčního volantu
Multifunkční volant je schopný vlastní diagnostiky. Provedení
„Vlastní diagnostiky“ pomocí diagnostického přístroje
-VAS 5051- ve funkci „Řízené vyhledávání závad“.

tendle hlod me v dp proste ubiji... to je u vseho u ceho se potrebuju neco dozvedet o diagnostice at je to volant navi nebo radio.. chci blbou kodovaci tabulku to chci tak moc? :(
tequilaman
Sběrač informací

jinak sup je 2005 no :( este musim zjistit to pismeno...
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“