predstrik t4 2,5 tdi 75 kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
predstrik t4 2,5 tdi 75 kw
ahol nevi nekdo proc mi dost lita predvstrik rozpeti je 38,,,,61 mnereno na vagu v blokovejch hodnotach pri teplote motoru 86 stupnu diky predem martin
Re: predstrik t4 2,5 tdi 75 kw
Bud se ti to zavzdusnuje, nebo sou nekde draty naprd. Jak to líta,jako že motor beží, skace to tak že sekundu tam je 38 a pak 60 atak nebo jak. To by už bylo slyset i na motoru jak de chvílema tvrdejc. Chyta teplej a studenej dobre,nebo chyta studenej na h.... a to tak,že chytne jakoby na ctyri valce a pak se rozebehne na pet.chuantoreno píše:ahol nevi nekdo proc mi dost lita predvstrik rozpeti je 38,,,,61 mnereno na vagu v blokovejch hodnotach pri teplote motoru 86 stupnu diky predem martin
-
- Nováček
startuje dobre studeny i teply motor bezi na volnobeh lkidne okolo 1500-1700 ot jemne vybruje pri zahratem motoru jade do kopce na dalnici okolo 140-150 a jindy jakoby mne nekdo drzel za kouli motor najeto 235tkm nove rozvody vsechny kadky nova vaha vzduchu a nejake klepani u 4-5 valce jinak vse vpohode a kolik by to mnelo davat nafty v tom mnereni 13
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
uT4 pětiválec ten předvstřik vždycky lítá,většinou to má víc jak 200tkm a tak jsou tam už vůle.Já to mám taky a vše OK ,neřešit.Čtyřálce to nemaj tak rozlítaný ten předvstřik. 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Nováček
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
V čerpadle vůle nejsou,ale tenhle motor má rozvod motoru/pohon vačky/ v pravo a pohon vstřik.čerpadla vlevo.Takže dva samostatné řemeny,a tam vzniká ten rozptyl předvstřiku.Kdyby to mělo jeden řemen jako mají čtyřválce tak ten rozptyl nebude tak velký.
Mám nově udělaný rozvody a na diagramu mi to líta od min do max.Střed asi 4,5což je v pohodě.

Mám nově udělaný rozvody a na diagramu mi to líta od min do max.Střed asi 4,5což je v pohodě.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
To klepaní ti delá tlacnej cep v podtlak pumpě.sharik4x4 píše:V čerpadle vůle nejsou,ale tenhle motor má rozvod motoru/pohon vačky/ v pravo a pohon vstřik.čerpadla vlevo.Takže dva samostatné řemeny,a tam vzniká ten rozptyl předvstřiku.Kdyby to mělo jeden řemen jako mají čtyřválce tak ten rozptyl nebude tak velký.![]()