Rezonace po strane krytu rucni brzdy u ridice+odlepena lista

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Sarka11
Nováček
Odpovědi: 0

Rezonace po strane krytu rucni brzdy u ridice+odlepena lista

Příspěvek od Sarka11 »

VW Bora 1,9TDI 96kw RV konec2002

- mam problem s rezonaci neceho po strane krytu rucni brzdy, nevite , co by to mohlo byt ? Je to slyset, pokud se jede pres nerovnosti, ale neni to zadny bouchani apod. Proste rezonace, jako kdybyste meli treba v kasliku kazety apod.

- a odlepil se mi kousek listy cca 1,5cm na boku auta u spolujezdcovych dveri, uz to jednou lepili v servisu, ale nejak blbe, protoze to bylo za dva dny znovu. Da se to lepit treba chemoprenem nebo vter. lepidlem ? Neni to uplne odlepene od karoserie, spis od podlozeni ty listy (je tam pod tim jakoby nejaka penova hmota ci co). Nebo se to prilepit neda ? :wink:
live69
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od live69 »

jestli myslíš tu středovou lištu na dveřích tak ta je origo na oboustrané lepence! taky se mi to odlepovalo tak sem jí celou opatrne odřízl , lepenku odškrabal jak z lišty tak z auta- toulen dost pomuže a znova si dáš tu mechovou lepenku a já si k tomu dávám jako bonus trocha silikonu a už se neodlepí, ale je to piplačka
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“