Ahoj. Dneska jsem se vrchnul na motáž tempomatu, jenže jsem narazil na problém. Na černý svorkovnici z venku auta jsou obsazený pozice. Buď jsem uplně blbej nebo nevim. Prostě nevim co stim. Na PIN1 patří modrej, PIN2 červenožlutej, PIN3 černožlutej, PIN9 bílej. Děkuju
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
Na kontaktol se vykasli... Pomuze to jen na chvili. Radeji bych to vystrihal a prekrimpoval... Novy fastony -- cca 10Kc a kleste 200kc a budes mit i na priste...
mhepp píše:Na kontaktol se vykasli... Pomuze to jen na chvili. Radeji bych to vystrihal a prekrimpoval... Novy fastony -- cca 10Kc a kleste 200kc a budes mit i na priste...
Ono to nedělalo bordel. Bylo to jen ze zhora. Stříknul jsem to kontaktolem. Uvidímě
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
mhepp píše:Na kontaktol se vykasli... Pomuze to jen na chvili. Radeji bych to vystrihal a prekrimpoval... Novy fastony -- cca 10Kc a kleste 200kc a budes mit i na priste...
Ono to nedělalo bordel. Bylo to jen ze zhora. Stříknul jsem to kontaktolem. Uvidímě
kabelaz tempomatu si uz namotoval ?
JJ hotovo, zítra jdu na aktivaci
jestli muzu, tak mi najednou prestal fungovat tempomat. Nevim proc, dodelaval jsem si ho, fungoval a najednoz nejde. pojistka tempomatu je ok. Kde by jeste mohl byt problem?diky
roti píše:jestli muzu, tak mi najednou prestal fungovat tempomat. Nevim proc, dodelaval jsem si ho, fungoval a najednoz nejde. pojistka tempomatu je ok. Kde by jeste mohl byt problem?diky