dnes som vymenil celu novu antenu teda Hrusku som myslel ze mi odisiel ten zosilnovac v antene ale nepomohlo.
nemali ste niekto tento problem ??? ze by sa niekde prerusil kabel?
proste to hraje podla vetra jak zafuka
Moderátoři: šulda, Moderátoři

no asi hej budem to musiet zajtra este raz rozobrat ..ked odpojim hrusku ,zapnem radio a budem merat merakom na konci kabla ,mal by som tam nieco namerat, nejake male napatie?misoVW píše:tak odmeraj, ci ti ide napajanie do anteny (do zosika).
myslim ze ano ,kedze ho ma aj golf IV z roku 98Tomas.cz píše:A ten zesík v origo anténě má i Octávka z roku 98?
co pise diagnostika ?travel242fx píše:Uz si neviem rady mam problem zo signal na origo radiou GAMMA 5 ,antena je original ,radio by malo byt dobre lebo som ho skusal menit za ine tiez origo a furt slaby signal
dnes som vymenil celu novu antenu teda Hrusku som myslel ze mi odisiel ten zosilnovac v antene ale nepomohlo.
no jo to ma hned mohlo napadnut skor nez som menil celu antenu ,ale aj tak dobre lebo ta povodna autena mala uz popraskanu tu tesniacu gumu a mohlo to zacat zatekat,tak to mam nove .kevino píše:co pise diagnostika ?travel242fx píše:Uz si neviem rady mam problem zo signal na origo radiou GAMMA 5 ,antena je original ,radio by malo byt dobre lebo som ho skusal menit za ine tiez origo a furt slaby signal