Zdravím vás členové. Včera a dnes jsem řešil problém na Audi A4 rv.2006 96Kw.Paní PŘIJELA na výměnu oleje aveškerých filtrů do ZATÍM nejmenovaného autorizovaného servisu AUDI v ostravě.(místní již vědí)Tam jí vše udělali dle přání dokonce jí upozornili na díru na chladiči výfukových spalin.Paní zaplatila a chtěla odjet."VYJELA"a zjistila že auto nějak nejede.Zpět na servis Tam zjistili že turbo netlačí respektivě jako by tam nebylo.No paní asi odešlo turbo.To se prostě stává nové cena oprava cena za nové turbo atd...... Ve špatný čas na nespráném místě.Uznávám stává se to.Jen že to by paní nesměla přijet do druhého autorizovaného servisu a tam už dodávám turbíny JÁ. Co čert nechtěl vstoupil jsem do dveří když zrovna takticky vytlačovali paní ven pač od toho dávali ruce pryč.Vidina kšeftu oslovím zofalou paní s vizitkou v ruce a tím to začalo.Turbo jsem měl hned u sebe tak že stardartní postup kus za kus cena 9000kč bez dph s panem vedoucím se dohodla zakázka a odjíždím.Nedalo mi to a ještě večer jsem se na to kouknul pač turbo takhle TVRDÉ bez poškození lopatek jsem viděl jen párkrát a vždy stejná příčina.KAMÍNEK mezi dmychadlem a obalem.Tak volám Paní co se stalo.Dnes jsem tedy s paní zašel do onoho autorizovaného servisu a tam jsme si podali pana vedoucího.Jen že interní postupy jsou interní postupy.Prý napíšou dotaz jestli prý to je vůbec technicky možné(vetší blbost jsem ještě neslyšel) a pak že se k tomu vyjádří.Nechám jim ještě pár dní a pak začnu toto řešit mediálně.Pač paní dělá v rádiu tak si to za klobouk asi nedají.TAK JEN I PRO VÁS NEPODCENUJTE BANÁLNÍ VÝMĚNU VZDUCOVÉHO FILTRU!!!!
Tak že pánové.....Dnes ráno proběhlo jednání (po dopisu přímo panu Hellerovi) s panem Hellerem a ten samozřejmě o ničem nevěděl.Výsledek Ten nárazník co tady máte poškozený ten vám grátis opravíme (drž hubné)"noo problém" a cenu za opravu turba tu samozřejmně uhradíme taky.To je jasná věc.Dáme vám nahradní vůz podobu opravy jen se dohodnout na termínu.Tak že se snad "ledy "hnuly tím správným směrem.Nechci říkat dopředu heuréka, ale snad to kněčemu bylo.Ted jen rada pro ostatní...NEBOJTE SE GOLIÁŠE I TEN MÁ SVÁ SLABÁ MÍSTA. RADIM
Naposledy upravil(a) RR dne 30 črc 2009, 22:00, celkem upraveno 6 x.
Taky dělají pozáruční servisy.A to na co si autorizovaný servis dá razítko a záruku je čistě jejich věc.I autorizované servisy chtějí vydělávat víc než můžou
jj, také se směju, když vidím hochy z Porsche Brno nakupovat v Meteoru ... a to si ty jitrnice (zákazníci) myslí, co pro své autí dělají, že ho dávají do značkového servisu
trochu OT:
kdysi dávno jsem koupil na svoji feldu 1,3 olejový filtr u kšeftmana v malém městečku. Když jsem ho šel reklamovat (koupil jsem dva, tak samo ten čistej nepoužitej) - byla to asi nějaká čína už tenkrát, vůbec v nich netěsnila ta gumová membrána a zvuk motoru po startu 5 vteřin kovošrot, tak po chvíli tahanice chybu uznal, trochu zblednul a hned to volal do místního autorizáku, zda mají s těmi filtry nějakej problém. Prej ne a prodalo se jich prý spousta. Tak ze mě udělal blbečka, ale to už jsem měl peníze za filtr v kapse (65Kč.... )
Od tý doby auto do servisu jen přes mou mrtvolu...... a filtry jen značkový
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
Uplně v klidu,já jedzim do pár autorizáků jim pomáhat ze sraček když pánové bohové z audi vw končí z hlavama v rukách nad 2.5 Tdi.Smutný kinečko.
VAG Group Servis-opravy a GO R4,V6,V8,V12 Tdi+Benzin,Servis a renovace Xenon-LED světlometů,Opravy a výměny EZS zámků řízení,klíče ,Budiky,Ochrana dílu Audi VW GEKO,VAS 6395A Turba,Diagnostika Praha-608974322
I takové věci se dějí.Taky jsem prodal turbo do Renault servisu a za cca 3h volali o druhé na to samé auto pač jim to vcuclo hadřík poctivého mechanika(který to nedodělával)a co dbal na dodržení čistoty při pracech na sacím potrubí
No to bychom jinak neměli na chleba kdyby vše fungovalo jak má....
Je to děs,dělám servis jedné firmě která měla nová auta a 2 roky poctivě jezdila do autorizovaného servisu škoda. Docela sem nechápal jak to že na autech,jsou filtry starline,desky icer atd.Na fakturách samozřejmě ceny jako za origo díly. Pak už sem pochopil proč tam vidím pořád jezdit auto kelly,když sem mluvil s řidičem tak si pochvaloval jakej jim dělaj kšeft a pry berou naprosto všechno.Tak bacha na nejmenovaný servis škoda na jihu Čech.
zizuzidan píše:Je to děs,dělám servis jedné firmě která měla nová auta a 2 roky poctivě jezdila do autorizovaného servisu škoda. Docela sem nechápal jak to že na autech,jsou filtry starline,desky icer atd.Na fakturách samozřejmě ceny jako za origo díly. Pak už sem pochopil proč tam vidím pořád jezdit auto kelly,když sem mluvil s řidičem tak si pochvaloval jakej jim dělaj kšeft a pry berou naprosto všechno.Tak bacha na nejmenovaný servis škoda na jihu Čech.
zizuzidan píše:Je to děs,dělám servis jedné firmě která měla nová auta a 2 roky poctivě jezdila do autorizovaného servisu škoda. Docela sem nechápal jak to že na autech,jsou filtry starline,desky icer atd.Na fakturách samozřejmě ceny jako za origo díly. Pak už sem pochopil proč tam vidím pořád jezdit auto kelly,když sem mluvil s řidičem tak si pochvaloval jakej jim dělaj kšeft a pry berou naprosto všechno.Tak bacha na nejmenovaný servis škoda na jihu Čech.
úplně normální : dělal jsem v APM automotive rozvážel díly a běžně jsem jezdil do škodovky , citroenu , renaultu , peugeot a pak učtovali věci jako origo díl . a v peugeotu jednou udělali z pána debila jen pro to aby měli kšeft . Pán si u nás objednal díl a vezl ho do peugeota aby mu ho namontovali ale poslali ho zpět že díl je špatný a takhle to bylo ještě 3x tak se pan nasral a nechal to objednat v peugeotu a ty hned volali k nám na firmu a objednali ten díl se kterým u nich pán poprvé a hezky mu to naučtovali