A nejvic me dostali v Plzni v Mazdě na Rokycansky ulici, tam sem jel tchanovo autem, ze mu to chcipa na neutral, samozrejme zacal jak je vsechno v prdeli a ze oprava 80tis (tema je popsano Asijske vozy - Mazda 6 CR), tak sem se do nej oprel, aby vedel, ze neprodavam zmrzlinu na namesti a ze budu chtit udelat to, to a to a ze u toho budu, tak cumel jak pero a zacal mlzit, nakonec oprava v Praze za 10tis i s praci, to sou svine co ......
UPOZORNĚNÍ NA LUMPY!!!!!Snad vyřešeno!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to je proste prasarna. ja zas rozvazel pro AP Profi v Plzni a pro Porsche Plzeň jsem vozil skoro kazdy den
, samozrejme do mnoha dalsich autorizovanych servisu jinych koncernu, je to holt bordel.
A nejvic me dostali v Plzni v Mazdě na Rokycansky ulici, tam sem jel tchanovo autem, ze mu to chcipa na neutral, samozrejme zacal jak je vsechno v prdeli a ze oprava 80tis (tema je popsano Asijske vozy - Mazda 6 CR), tak sem se do nej oprel, aby vedel, ze neprodavam zmrzlinu na namesti a ze budu chtit udelat to, to a to a ze u toho budu, tak cumel jak pero a zacal mlzit, nakonec oprava v Praze za 10tis i s praci, to sou svine co ......
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
- bds
- Přispěvovatel
Je to smutny, ze lidi maj v autorizaky takovou duveru. Pak prodavejte svoje auto bez servisky plne razitek od tech klaunu.. Nejen ze zamestnavaj ucne za par slupek a uctujou za jejich praci minimalne litr + DPH, ale jeste takhle smeli s dilama. Nekdy mi ale pripada, ze je to dneska soucast kultury, ze lidi proste chtej byt obkladany ...
- RR
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak kontaktováno audi v D.Už volali i z prahy a ted děj se vůle boží.Myslím si že panu vedoucímu asi spadne čelist. 
Podvody asi ano,ale když se na to přijde nebo se to projeví měl by se podle mě každý k tomu postavit čelem a né spoléhat na to že "hloupá ženská to mu nerozumí osekáme jí" Ale ejhle.....

Podvody asi ano,ale když se na to přijde nebo se to projeví měl by se podle mě každý k tomu postavit čelem a né spoléhat na to že "hloupá ženská to mu nerozumí osekáme jí" Ale ejhle.....
Naposledy upravil(a) RR dne 17 črc 2009, 11:01, celkem upraveno 1 x.
Lenže ono to tak väčšinou končí. Dovtedy sa s džbánom chodí po vodu, kým sa nerozbije... Dobre im tak. Myslím, že to by kľudne mohlo byť na trestný čin, keby sa pár ošmeknutých ľudí dalo dokopy a dali to na súd. Potom by si dali bacha, hajzli !RR píše:Tak dnes kontaktováno audi v D.Do dvou hodin mi volali z prahy a ted děj se vůle boží.Myslím si že panu vedoucímu asi spadne čelist.
Pokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...
ted´co soudruzi v D?Držím palceRR píše:Tak dnes kontaktováno audi v D.Do dvou hodin mi volali z prahy a ted děj se vůle boží.Myslím si že panu vedoucímu asi spadne čelist.
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Jednou si jeden starší pán dal opravit sveho renaulta do autorizaku!Měnili mu z nějakeho duvodu poloosu!A že mu daj novou originál a pán naprosto souhlasil!Jenže páni mechoši z autorizáku šli do neznačkové prodejny a shodou okolnosti se tam potkali s tím pánem,ale neznali se, ati mechoši před nim si dělali prdel jak koupi za par šupu poloosu a prodaj ji za tisice na nějakyho rencka!Jenže tento pan šel pak přebírat auto a poznal že to neni originál a mechoši měli po práci!
To mi hovorte o aut. servisoch, kúpil so OII r.v. 06, kúpená na Slovensku, servisná knižka, servisované v nemenovanom servise v BA. Prehľad o kvalite servisu som si urobil podľa obyčajného peľového filtra, podľa servisky výmena pri servisnej prehliadke pri 88 tis., teraz je 92 tis. a keď som vytiahol ten filter vypadal čierny ako z bane a zanesený počnúc lístim a inými rastlinami. Tel filter ešte výmenu nevidel. Na základe toho je lepšie asi UROB SI SÁM a vieš ako si na tom. Na tomto fóre som asi mesiac a veľa vecí som sa už dozvedel a chcem sa aj ďalej učiť a podľa možností si všetko robiť sám, aby som nepodporoval tých zlodejov a fušerov. Mimochodom, nemáte niekto dobrý link na popis motora 2.O TDI BKD a popis jeho jednotlivých častí? Ďakujem.

Octávia II 2.O TDI 103kW