Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
zoltar píše:Takze jenom ucpat hadicku, hodit zaslepku a to je vse???
Nemusím nic uzavirat pres VAG?????
Na tomhle motoru stačí hadička.Vag myslím není potřeba-jednotka to stejně ovládá přes hadičku a chybu to žádnou nenačítá -emise OK a vše chodí .Ty novější PD už to asi vyžadují
Ak ti diag. pise chybu "Emise odpovidaji chybovemu kodu" alebo nieco vtom zmyslea na budikoch sa ti nerozsviecuje ziadna kontrolka tak je to OK. R.v.2003 by mal byt este Euro 3 a RJ by po zaslepeni EGR nemala rozsvietit ziadnu kontrolku na budikoch. Ona si na zaklade odchylky hodnoty z MAF zisi ze si zaslepil EGR ale nevisvieti ziadnu kontrolku iba moze do pamate zavad zapisat hore spomenutu chybu, inac sa nic nedeje a motor funguje bez problemov dalej tak ako ma.
Audi 1.9 TDi PD 74 KW po zaslepení EGR svítí na budíkách elektronika motoru.I po vymazání se kontrolka znova rozsvítí,dá se to nějak odstranit nebo to nejde,nevím si rady a nechci aby to svítilo.Po zaslepení je motor živější tak bych to chtěl nějak pořešit,prosím poraďte !!!!!!!!!Hadička k ovládání EGR jsem nechal připojenou.
Zaslepil jsem na ARL EGR a na volnoběh to má dost nepravidelný chod, je to hlučnější a jakoby klepe. Když jsem to vrátil zpátky, byl klid. Máte někdo tip čím to je? Auto a komplet elektrika r.v.2003, motor (mechanika) 2005. Cekově mi přijde auto o dost hlučnější. Záslepky 6mm, na ostatních autech OK. VAG bez chyb. Díky