Jenze uz par mesicu nemam s autem klid, porad neco, nerikam ze kazdy den ze mam auto v upravny protoze nemam cas, a nekdy jen falesny poplach.
no reknu to z konce ted resim spojku, motor se trasl a dunelo u spojky, tak koupil jsem sadu 3 kusy original (znacka byla Luk) i kdys na trhu jsem dostal nabidku SACHS o dost levnejsi ale radeji jsem vzal original, pro veci jistotu.
Mechanik mel problem po odsroubovani, prevodovku nevedel jak ji dostat ven, vcera jsme mely volno (svatek) tak jsem taky u toho byl.. napadlo mel zavolat par z vas ale nechtel jsem v nedely obtezovat

Nasel jsem v pocitaci Manual prevodovky, a bylo ukazano ze ma otocit do predu, rano jsem mu to rekl a parada, a prevodovka ven. no zas dalsi prekvapeni :

Tak snad je videt ze lozisko je rozbite. to musim koupit celej to kolo

Nevim jestli podle fotky je poznat stav toho kola, a jestli mam ho vymenit celej. uz mam pocit ze jsem posledni par mesic platil za dily a upravu vic nes cenu auta.
Jen tak navic, dneska abych mohl jsem jed to prace tak jsem se obratil na pujcovnu aut, a chtel jsem Mazada 3, ale pry ji nemaji tak mi daly Nissan Tiida. no dobre se v nem sedi, ale ridit .. no doufam ze se mi Octavka brzo uzdravi.
Diky