OP-COM a staršie OPLE (Movano 2000 nejde)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
TAk jsem ho už sehnal ale anglicky ... češtinu mam jenom takovou..... http://www.motordiag.cz/foto/op-com/gallery/index.html
Ahoj ze západu
Aha takže klidně můžu zůstat u eng verze, protože chyby jsou stejně v eng.Pepa1 píše:Doinstalovat nejde, ale je OP-COM v češtině.12ja34 píše:Taky jsem si pořídil OPCOM. Dá se do něj dodat čeština? Máte někdo češtinu?
S klony chodí čeština jen částečně - ovládání programu.
Kabel musí pro tuto verzi OP-COMu mít FW alespoň 1.17.
Dik
Mužeš mi poslat op-com v cz? Mam verzi firmware 1.18 tak to prubnu. DikPepa1 píše:Doinstalovat nejde, ale je OP-COM v češtině.12ja34 píše:Taky jsem si pořídil OPCOM. Dá se do něj dodat čeština? Máte někdo češtinu?
Jak to dopadlo? Funguje Ti ta čeština v OP-com?12ja34 píše:Mužeš mi poslat op-com v cz? Mam verzi firmware 1.18 tak to prubnu. DikPepa1 píše:Doinstalovat nejde, ale je OP-COM v češtině.12ja34 píše:Taky jsem si pořídil OPCOM. Dá se do něj dodat čeština? Máte někdo češtinu?
GOLF IV 1,9 TDI ALH - trysky 81KW, turbo 1749VA a 159kobyl
Zdravím Vás věechny,mám asi stejný problém jako ostatní,koupil jsem diag. op-com 080805 v EN,PL,DE,HU, ale v češtině vubec nic. Prosím jestli má někdo češtinu nebo nějaky soft třeba nižší verzi v češtíně,mohl by mi jí poslat?
Mám nějaké problémy s moji ZAFIROU a v autorizovaném servise v OV jsou babraci a vrátili mi auto v nepojízdnm stavu.Zatím dík
Mám nějaké problémy s moji ZAFIROU a v autorizovaném servise v OV jsou babraci a vrátili mi auto v nepojízdnm stavu.Zatím dík