Naklapanie xenonov Alhambra
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Naklapanie xenonov Alhambra
Prosim o pomoc. Mam alhambru 1.9 TDI r.v 2001 a zohnal som origo xenony. Namontoval som ich, dorobil kabelaz na auto naklapanie podla schemy z workshopu ale nejako to stale nefunguje. Motorceky sa ani nepohnu. Uz som vsetko prekontroloval a stale to nefunguje. Neviete niekto poradit?

Peugeot 206, r.v. 2001 1.9 SDI
Seat Ibiza 1.9 TDI - upravujem ju
Re: Naklapanie xenonov Alhambra
skusal si aj diagnostiku akcnych clenov ? ake mas hodnoty v bloku hodnot svetla 29 vlavo {master} blok 002 prve 2 hodnoty ? su to napatia snimacov.....mato-rk píše:Prosim o pomoc. Mam alhambru 1.9 TDI r.v 2001 a zohnal som origo xenony. Namontoval som ich, dorobil kabelaz na auto naklapanie podla schemy z workshopu ale nejako to stale nefunguje. Motorceky sa ani nepohnu. Uz som vsetko prekontroloval a stale to nefunguje. Neviete niekto poradit?![]()
![]()
Re: Naklapanie xenonov Alhambra
skusal som akce cleny idu motorceky sa davaju aj hore aj dole len same sa to nenaklapa ani po otoceni klucom do polohy 1 sa to nepohne. Napatia na snimacoch kuknem neviem uz ake tam su presne ale okolo 5V ked je snimac hore a okolo 0.7 ked je dole. Skusal som s nimi hybat a tie napatia sa pekne menia. Este mi to napisalo jednu chybu a to: Chybne serizeni svetel. Len tak mimochodom netreba to nejak nakodovat do riadiacky konfortu?kevino píše:skusal si aj diagnostiku akcnych clenov ? ake mas hodnoty v bloku hodnot svetla 29 vlavo {master} blok 002 prve 2 hodnoty ? su to napatia snimacov.....mato-rk píše:Prosim o pomoc. Mam alhambru 1.9 TDI r.v 2001 a zohnal som origo xenony. Namontoval som ich, dorobil kabelaz na auto naklapanie podla schemy z workshopu ale nejako to stale nefunguje. Motorceky sa ani nepohnu. Uz som vsetko prekontroloval a stale to nefunguje. Neviete niekto poradit?![]()
![]()
KONECNE VYRIESENE !!!
Stacilo pozapajat a nastavit svetla len pri nastavovani to pisalo chybu ze nemoze zistit stav snimacov tak ich bolo treba len pohnut na napravach, znova nastavit svetla a je to. Uspesne zvladnuta montaz xenonov. Keby niekto nieco ohladom tohto potreboval rad poradim 
dodělání origo xenonu alhambra
Ahoj,
mohl bys mi prosím poradit co všechno je třeba udělat?
Nebo nemáš nějaký schéma?
Předem díky
mohl bys mi prosím poradit co všechno je třeba udělat?
Nebo nemáš nějaký schéma?
Předem díky