imobilizer
Moderátoři: šulda, Moderátoři
imobilizer
Mel bych dotaz-nepravidelne mi po nastertovani cca po 1 sekunde zhasne motor.Pise to chybu v imobilizeru KLICEK,SLABY SIGNAL,SPORADICKY.Co se s tim da delat a kolik by to zhruba mohlo stat?
-
- Aktivista
Re: imobilizer
a nemáš ještě jiný klíč, neměnils přístrojovkutommi 81 píše:Mel bych dotaz-nepravidelne mi po nastertovani cca po 1 sekunde zhasne motor.Pise to chybu v imobilizeru KLICEK,SLABY SIGNAL,SPORADICKY.Co se s tim da delat a kolik by to zhruba mohlo stat?

v klíči ti chybí čip nebo se vykouřil pin, číselný kod znáš

Ne,nic jsem s tim nedelal,zacalo to samo jen obcasslovacek.milos píše:a nemáš ještě jiný klíč, neměnils přístrojovkutommi 81 píše:Mel bych dotaz-nepravidelne mi po nastertovani cca po 1 sekunde zhasne motor.Pise to chybu v imobilizeru KLICEK,SLABY SIGNAL,SPORADICKY.Co se s tim da delat a kolik by to zhruba mohlo stat?![]()
v klíči ti chybí čip nebo se vykouřil pin, číselný kod znášmiloš
keby tam nemal cip tak nenastaruje vobecslovacek.milos píše:a nemáš ještě jiný klíč, neměnils přístrojovkutommi 81 píše:Mel bych dotaz-nepravidelne mi po nastertovani cca po 1 sekunde zhasne motor.Pise to chybu v imobilizeru KLICEK,SLABY SIGNAL,SPORADICKY.Co se s tim da delat a kolik by to zhruba mohlo stat?![]()

VW GROUP nastartuje vzdy ked je problem z IMMOM, ale asi po 2sekundach zdochne aj bez cipukevino píše:keby tam nemal cip tak nenastaruje vobecslovacek.milos píše:a nemáš ještě jiný klíč, neměnils přístrojovkutommi 81 píše:Mel bych dotaz-nepravidelne mi po nastertovani cca po 1 sekunde zhasne motor.Pise to chybu v imobilizeru KLICEK,SLABY SIGNAL,SPORADICKY.Co se s tim da delat a kolik by to zhruba mohlo stat?![]()

S8 5.2 V10 500ps, ceramic brems zoll20