UPOZORNĚNÍ NA LUMPY!!!!!Snad vyřešeno!!!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Obi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Obi »

Vitrína je zamčená,sviňa jedna :D
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
RR
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RR »

Kamínek doputoval Přesně na místo kde je vydřená drážka.Lopatky dmychadla nebyly téměř poškozené, ale turbo bylo seknuté(díky "kamínku "on tak velký ve skutečnosti není ,ale na fotce vypadá jako balvan cca 3x3mm) tak že se sním po demontáži nedalo otčit tak pokud tam spadl při výměně tak je celkem logické že auto nejelo(nemohlo jet) ihned po vyzvednutí ze servisu.Myslete si kdo chcete co chcete.Já vím své....... :roll:
RRadim 608557734
subaru1
Přispěvovatel

Příspěvek od subaru1 »

RR píše:Kamínek doputoval Přesně na místo kde je vydřená drážka.Lopatky dmychadla nebyly téměř poškozené, ale turbo bylo seknuté(díky "kamínku "on tak velký ve skutečnosti není ,ale na fotce vypadá jako balvan cca 3x3mm) tak že se sním po demontáži nedalo otčit tak pokud tam spadl při výměně tak je celkem logické že auto nejelo(nemohlo jet) ihned po vyzvednutí ze servisu.Myslete si kdo chcete co chcete.Já vím své....... :roll:
Důležité je, že si to dotáhnul do konce.
Wector's
Přispěvovatel

Příspěvek od Wector's »

Do konce to jestě dotažené není ;) zajímave je že si napsal na začátku že turbo je ko a teď píšeš že lopatky nebyly téměř poškozené (LOL) snad mi to zítra vyjde a vyfotím 3x3 mm kamen pro porovnání ;) my právě taky víme své ;)
...
RR
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RR »

Lopatky ok, ale už bylo mimo meze vyvážení!!!!Turbo není jen o vůlích!!!!!Taky jsem měl včera tu čest Zkusit jak velký kamínek může projít a projde sítkem origo váhy vzduchu....aaaa ůplně v klidu prošel.Ta plastová mřížka je dooos hrubá. :o
RRadim 608557734
orve
Nováček

Příspěvek od orve »

jj to je něco jako ten zasraný servis RT TORAX P.Šnita taky výbornej servis.Jen brát a hovno dělat.Účtují se výkony a výměny,které vůbec nebyly provedeny.Jo a dávaj origo díly třeba filtry man :D
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

MANN filtry ale můžou být originál ne?

Ale zbytečně ty autorizáky nehaňte dělaj tam jen lidi, dneska jsem viděl účet z neautorizovaný dílny a výměna přední žárovky na CADDYně byla na praci 4 hodiny a pravý přední ložisko materiál + práce 8000kč :)
Slajchy
Přispěvovatel

Příspěvek od Slajchy »

Tomas.cz píše:MANN filtry ale můžou být originál ne?

Ale zbytečně ty autorizáky nehaňte dělaj tam jen lidi, dneska jsem viděl účet z neautorizovaný dílny a výměna přední žárovky na CADDYně byla na praci 4 hodiny a pravý přední ložisko materiál + práce 8000kč :)
Že by to ložisko bylo tak hrahýýýý??? (noteeth) (noteeth) (noteeth)

Co ložisko, ale ta žárovka jak je drahá (LOL)
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
temp09
Sběrač informací

Příspěvek od temp09 »

Lumpov mas vsade...Z vlastnej skusenosti ale viem, ze auto do autorizovaneho servisu uz nikdy nedam...Asi 6 rokov dozadu som dal autorizovaku v blave menit olej na Pasoune V6 4 Motion (podotykam to bol prvy predany passat v takej vybave na slovensku - TV, navi, aktivne vyhladavanie auta,vyhrievanie sedaciek vzadu).Auto som po servise prevzal tak reku pustim si CD z menica nieco...Tukam tukam a menic nikde...Otvorim kufor a ti buzeranti mi original vymontovali CD menic na 8 kusov...Maria jak som tam nabehol medzi tych smejdov porad do 15 minut uz som mal namontovany novy lebo stary sa "vraj" stratil...Nikdy viac hajzli jedni...
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

temp09 píše:Lumpov mas vsade...Z vlastnej skusenosti ale viem, ze auto do autorizovaneho servisu uz nikdy nedam...Asi 6 rokov dozadu som dal autorizovaku v blave menit olej na Pasoune V6 4 Motion (podotykam to bol prvy predany passat v takej vybave na slovensku - TV, navi, aktivne vyhladavanie auta,vyhrievanie sedaciek vzadu).Auto som po servise prevzal tak reku pustim si CD z menica nieco...Tukam tukam a menic nikde...Otvorim kufor a ti buzeranti mi original vymontovali CD menic na 8 kusov...Maria jak som tam nabehol medzi tych smejdov porad do 15 minut uz som mal namontovany novy lebo stary sa "vraj" stratil...Nikdy viac hajzli jedni...
tak to je vazne masakr...by me asi jeblo (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“