UPOZORNĚNÍ NA LUMPY!!!!!Snad vyřešeno!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- RR
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Kamínek doputoval Přesně na místo kde je vydřená drážka.Lopatky dmychadla nebyly téměř poškozené, ale turbo bylo seknuté(díky "kamínku "on tak velký ve skutečnosti není ,ale na fotce vypadá jako balvan cca 3x3mm) tak že se sním po demontáži nedalo otčit tak pokud tam spadl při výměně tak je celkem logické že auto nejelo(nemohlo jet) ihned po vyzvednutí ze servisu.Myslete si kdo chcete co chcete.Já vím své....... 

RRadim 608557734
Důležité je, že si to dotáhnul do konce.RR píše:Kamínek doputoval Přesně na místo kde je vydřená drážka.Lopatky dmychadla nebyly téměř poškozené, ale turbo bylo seknuté(díky "kamínku "on tak velký ve skutečnosti není ,ale na fotce vypadá jako balvan cca 3x3mm) tak že se sním po demontáži nedalo otčit tak pokud tam spadl při výměně tak je celkem logické že auto nejelo(nemohlo jet) ihned po vyzvednutí ze servisu.Myslete si kdo chcete co chcete.Já vím své.......
- Slajchy
- Přispěvovatel
Že by to ložisko bylo tak hrahýýýý???Tomas.cz píše:MANN filtry ale můžou být originál ne?
Ale zbytečně ty autorizáky nehaňte dělaj tam jen lidi, dneska jsem viděl účet z neautorizovaný dílny a výměna přední žárovky na CADDYně byla na praci 4 hodiny a pravý přední ložisko materiál + práce 8000kč

Co ložisko, ale ta žárovka jak je drahá

Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
Lumpov mas vsade...Z vlastnej skusenosti ale viem, ze auto do autorizovaneho servisu uz nikdy nedam...Asi 6 rokov dozadu som dal autorizovaku v blave menit olej na Pasoune V6 4 Motion (podotykam to bol prvy predany passat v takej vybave na slovensku - TV, navi, aktivne vyhladavanie auta,vyhrievanie sedaciek vzadu).Auto som po servise prevzal tak reku pustim si CD z menica nieco...Tukam tukam a menic nikde...Otvorim kufor a ti buzeranti mi original vymontovali CD menic na 8 kusov...Maria jak som tam nabehol medzi tych smejdov porad do 15 minut uz som mal namontovany novy lebo stary sa "vraj" stratil...Nikdy viac hajzli jedni...
- patrik.kloucek
- Aktivista
tak to je vazne masakr...by me asi jeblotemp09 píše:Lumpov mas vsade...Z vlastnej skusenosti ale viem, ze auto do autorizovaneho servisu uz nikdy nedam...Asi 6 rokov dozadu som dal autorizovaku v blave menit olej na Pasoune V6 4 Motion (podotykam to bol prvy predany passat v takej vybave na slovensku - TV, navi, aktivne vyhladavanie auta,vyhrievanie sedaciek vzadu).Auto som po servise prevzal tak reku pustim si CD z menica nieco...Tukam tukam a menic nikde...Otvorim kufor a ti buzeranti mi original vymontovali CD menic na 8 kusov...Maria jak som tam nabehol medzi tych smejdov porad do 15 minut uz som mal namontovany novy lebo stary sa "vraj" stratil...Nikdy viac hajzli jedni...