prosim o pomoc v golfu plus r.2005 mě autoradio Volkswagen VW RCD 510 ve vypnutem stavu /kliček venku/
žere baterku neni tam standartne montovano musí se tam něco přepojit? diky
Nepřepojuje se nic. Nemáš aktivované Timery nebo TP? Rádio je uspané Can-Busem (může trvat i 40min., než se uspí), takže pokud je vše deaktivované, tak to budeš muset nechat opravit.
To nevim koupil jsem golfika před tydnem a pořad baterka vybita tak jsem zkoumal a při vytažení pojistky autoradia spotřeba normalně zpadla na 20mA .jinak pořad 1A . tak nevim co s tim?diky
Problém nemusí být nutně v rádiu, odběr se měří až po 45min vozidla v klidu, kdy musí být komplet zamčeno a v klidu. Vytažení pojistky způsobí sice pokles, ale nemusí to vybíjet zrovna tahle větev. Může se uspávat později. U Golfu Plus bývaly problémy i s uspáním ŘJ palubní sítě. Ale i rádiem bývá problém. Ještě bych se podíval, jestli tam není něco připojené navíc u rádia, např. Parrot nebo jiná HF sada.
o.k Byl jsem s tim na Jarově a tam tvrděj že tam toto radio nepatří a neumi to s nim komunikovat to se mě nezda ,doporučujou tam dat klasickou 300 .tak nevim
Známému na T5 taky žere navigace proud a nikdo neví co stím.Nejhorší je,že když tam dá z jiné T5 navigaci,tak to žere taky a v tom původním aute to je ok. Changer to nemá tak máme podezdření na anténu,nebo už prostě nevíme.Nemáte stím někdo zkušenost?Díky
tak jsme vyndali autoradio a při měřeni venku z auta ve vypnutem stavu bere pořád 800mA tak je asi něco špatně v radiu nesvítí ale jako by pořád nebylo vypnuté nevíte někdo co a jak? diky