Porucha Isuzu

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
JohnXJ77
Nováček
Odpovědi: 0

Porucha Isuzu

Příspěvek od JohnXJ77 »

Mám drobný problém. Jezdím na řepku a jednou jedinkrát jsem udělal tu chybu a ze spěchu nalil přímo ze sudu a nefiltroval. Zrovna na konci pravidelné výměny palivového filtru a ten se poškodil a pusti nečistoty do čerpadla. čerpadlo se seklo a shodou okolností a vlastní blbostí se motor přetočil klasickým způsobem(čerpadlo se zřejmě seklo někde na max a já zrovna vyšláp spojku). Čerpadlo neřeším, to je jasný, ale od tý doby motor netahá jak by měl(cca 90%), ve vyšších otáčkách klepe jako klasicky od ventilů(jinak je motor ve 100% stavu). Když sjíždím kopec a brzdím motorem tak pak pod kopcem jak přidám tak bílý dejmy. Z výfuku je samozřejmě cítit nádech spáleného motorového oleje a také ho to spotřebovává, cca 1l na 1000km. Nejsem až tak uplně zběhlý v těchto motorech, je to 2,5 Isuzu přímý vstřik bez turba rok 1995. Podle mého se ohnul ventil, je to možné, že se to přitom přetočení mohlo potkat s pístem? Rozvod přeskočený rozhodně není! Musím se připravit na opravu a rychle ji provést. Doufám, že se nemohlo stát něco přímo s pístem, kroužky nebo dokonce s válcem. Jaký máte kdo zkušenosti, názory? Díky.-
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“