Golf V 1.9 motor stratil vykon

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Golfino
Nováček
Odpovědi: 0

Golf V 1.9 motor stratil vykon

Příspěvek od Golfino »

Caute, vcera sa mi stala taka vec na golfe V 1.9 tdi, motor je chipnuti. Isiel som ale 120 kmh a z nicoho nic som zacitil neake trhnutie, zabuchotanie niekde pri lavom prednom kole. Okamzite motor stratil vykon, ako keby turbo neslo, kontrolky nezasvietili ziadne, zastavil som, skusam sa rozbiehat a strasne neochotne sa rozbiehal, sekalo skakalo tak som ho vypol. Otvoril som kapotu, pozeram ci neni niekde nieco vyskocene, neaka hadica alebo take daco..vsetko vyzeralo v poriadku. Tak som sa rozhodol nastartovat...motor chyta naprvy otoc, okamzite, ale pri rozbiehany proste nemal vykon, bola uz neskora noc tak som sa vybral domov. pocas jazdi motor isiel plynulo ale pod 2000 otacok mal hrubsi zvuk a od 2000 otacok tak trocha zjemnel zvuk...ked som dal podlahu tak nezrychloval len sa otacky pomalicky splhali hore... vazne neviem co tam moze byt zle.. motor nastartuje ale vykon nema. A aby toho nebolo malo za jeden den, ked otocim regulator otacok ventilatora na pristrojovke, ono sa nic nedeje..nefuka ziadny vzduch...moze to mat neaku spojitost? klima ide sem tam obcas vysiel z fukarov studenkavy vzduch ale ked dam na max tak nic. Vedel by niekto pomoct? dakujem
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

pozri poriadne či ti nevystrelila niekde vzuchová hadica z bajonetu.
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
Golfino
Nováček

Příspěvek od Golfino »

Takze auto uz ide ako ma...vykonu na rozdavanie (rofl) . dal som dole dekel s pod motora a hned namna pozera hadica odpojena...nasunul, poriadne pripevnil a ok. Uz mi ostava len vyriesit nefunkcne vetranie. :?
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

no vidíš, nebolo to až také zlé ako sa zdalo. ja som to zažil po výmene rozvodov, prvý rozbeh a rana a bez výkonu. neprajem nikomu ten pocit, myslel som že som niečo posral na rozvodoch, a naštastie tiež len hadica :)
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“