no to snad né!!! ale taky mě to někdo tvrdiladi píše:ja jsem nekde cetl a to se stalo i me,ze kdyz se ti poradne zahrejou kotouce od brzdeni a najedes do kaluze vody a prudce se ti zchladi tak se zkrouti

Moderátoři: šulda, Moderátoři
feroda sem taky rek. a pohoda, dobře to dopadlo, najel sem na nich chorvatsko a zpět už to mlátilomisa.89 píše:i kotouče se musej zajíždět, je to týden co jsem dával na reklamaci ferodo. pochybuju že to uznaj, ale najel jsem na nich tak 500km opatrně, když jsem viděl, že už to trošku brzdí, tak jsem tomu začal dávat víc, žádnou krizovku jsem neměl, ale stejně se zvlnily....najeto na nich tak 3000km s tím že minimálně 1200km jsem brzdil s pocitem, že je nesmím vyhřát:-)
jestli někdo ví tak at poradí ? jednou sem obědnal starline a pohoda je na nich najeto 80000 km a drží ale za tyden asi měli jinou várku a ty se zvlnily za 1500km tak už je radši neberu.asi poprvé to byla nějaká lepší kvalitaTomas.cz píše:Tak pak fakt nevím co tam dávat
Jinak kdo je výrobce originálu?
http://www.autobenex.cz/showpic.asp?pic ... /174/1.jpgjear ewing píše:A jak se kontroluje vůle na ložisku případně házivost na náboji kola ?zizuzidan píše:Zkontroluj vůle v ložiskách a házivost nábojů,pokud O.K. tak stoč nebo vyměn kotouče.
dík
Prvovyroba do EU aut je treba ATE. Jinak kdyz jsem menil ty origo 288 zkrouceny na FRS tak jsem tam dal ATE power disc a pak kdyz jsem je ojel, tak nasledoval Zimmerman Sport. Ani s jednim timto vyrobkem uz problem nenastal.Tomas.cz píše:Tak pak fakt nevím co tam dávat
Jinak kdo je výrobce originálu?