nové budíky na golf IV 1,9 tdi 66 kw, ALH 2000

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

GolfinoIV
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od GolfinoIV »

kevino sa konecne dockal :D

Pojde ti to
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

mas CANove budiky takze ti to pojde ;)
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

GolfinoIV píše:kevino sa konecne dockal :D

Pojde ti to
si ma predbehol o sekundy kamo (wallbash)
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

si macher, volal mi ze zajtra rano to mam aj s klucmi... a pozeral som ten vis a tam je ten návod? len neviem ktoré to je.. . ako na to ,,nastrčiť konektory... a dalej?
Tepovanie, mechanika. UPDATE máp RNS COLUMBUS, VCDS, ODIS ENGINNERING
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

dakujem nezhana niekto nahodou take ako mam ja tie povodne? aky mi tam bude ukazovať km stav na tých nových. jeho najazdené či moje. serus
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

ako na to prisposobenie?,, pozerám to vo vise ale tam je pristrojová deska do 01 alebo od 01, ktorú mam dať asi tu do 01 vsak,?potom ma prejst a nastaviť kanály 03,09,10,11,12,30, v tej 30-tke je korekce ukazatele paliva - mám zadat hodnotu od 120 do 136, co mam dat nech je to presne?. takisto neviem co tam dať na kanali 03-korekce počítadla okamžitej spotreby, mam zadat od 85% po 115% , neviem preco by malo ukazovať počítadlo menej ale chcem aby bolo najpresnejšie tak čo tam zadať?
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

ja hlupák ved idem prispôsobovať prístrojovku z 2004 tak mam dat asi prisposobenie prístrojovky od 01 hore... vsak..
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

lukas6666 píše:dakujem nezhana niekto nahodou take ako mam ja tie povodne? aky mi tam bude ukazovať km stav na tých nových. jeho najazdené či moje. serus
km tam budes mat tie ktore su v novych budikoch (LOL) ale v motorvej jednotke budu tvoje km. ziadne kanaly netreba nastavovat. akurat nakodovat podla vybavy a snad este nastavit servisny interval....
GolfinoIV
Přispěvovatel

Příspěvek od GolfinoIV »

jj km ostanu treba prepisat napriklad vag tachom.
Tam ide o to nakodovat ich podla vybavy mototra... aby ti dobre ukazovali a prisposobit nie to co pises ale samotne budiky rj motoru cize 17 pristrojovka login zadat pin immobilizeru a teraz u 3gen. prisposobenie kanal 50 zadas pin povodneho imobilizera testovat a ulozit.

U 2 generacie je to 17 pristrojovka kanal 00 a vymazat adaptacne hodnoty ulozit.

Napada ma len MisoVW ten je s PN ten by ti to hadam aj urobil.
kevino? len netusim odkial je
BA jipi
Naposledy upravil(a) GolfinoIV dne 06 zář 2009, 17:08, celkem upraveno 2 x.
shvellan
Přispěvovatel

Příspěvek od shvellan »

Mám OI TDi 81kW r.v 98. Chtěl bych tam taky tajity novější budíky půjdou mi tam a musí se něco nastavovat nebo to je stejný jak v tomhle případě?
Octavia 1,9TDi 81kW
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

shvellan píše:Mám OI TDi 81kW r.v 98. Chtěl bych tam taky tajity novější budíky půjdou mi tam a musí se něco nastavovat nebo to je stejný jak v tomhle případě?
nove budiky su s CAN zbernicou. ty mas este bez CAN. neries to radsej... treba tam prerobit viacero veci .... a treba to vediet....
GolfinoIV
Přispěvovatel

Příspěvek od GolfinoIV »

presne pokial sa do toho ani trochu nerozumies zbytocne sa do toho pustat
shvellan
Přispěvovatel

Příspěvek od shvellan »

A jak poznám že to má CAN? A nejsou nějaký jiný budíky který by mi tam šli nebo jak se nechaj ty původní upravit aby to vypadalo trochu fešnějc?
Octavia 1,9TDi 81kW
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

ja mam diagnostiku vag 805, len on co mi da prístrojovku a tie jeho klúče tak nevie nájst ten štítok kde je kod IMMO co si vravel ze budem zadavať do loginu, ja ten moj mam aspon dufam je to ten čierny podlhovastý prívesok a na druhej strane je na biwelej nálepke hore 12 a pod tým 00831. to je ten kod IMMO mojich budikov? ale on nevie to najst tak budem musiet dat vyčítať ten jeho z kľúča že ked ho nenajde ,však? vdaka
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

do slaka ved ten jeho pin co budem zadavat jako login pri prispôsobovani pise vis ze by sa mal nachádzať na zadnej strane budikov. je to tak?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“